eloliii Bebişi zayıf anneler varmı? Herhangi bir sağlık sıkıntısı yok ama kilo alımı yavaş ve az doktor birazda genetik dedi ama moral bozuluyor tabiii. Dertleşelim dedim
Kadifemsii eloliii sağlığı iyiyse tamamdır . Kilo bu alınır verilir . Benim yeğenim çok zayıf ama sebebi iştahsız olması e haliyle düzgün beslenemediği için bağışıklığı düşük hep hasta olur . Bende defalarca randevu alın diyorum ama yok işte .
bic Benim kızım 6 buçuk aylık 7 buçuk kilo eşimin tarafı sürekli zayıf olduğuyla alakalı imalarda bulunuyor sağlığı gayet yerinde ama insanın canı sıkılıyor
prensesininannesi5838 bic canım.onada şükür benim bebeğim 9 ay 3 günlük 6 kilo 700 gram çok zayıf ve beslenmeyi sevmiyo
bic prensesininannesi5838 sağlıklı ve mutlu olsunlar en önemlisi o. Sizin var mı bi sağlık probleminiz yoksa yapısı mı öyle
prensesininannesi5838 bic çok şükür yok yapisi oyle anne karnında da gelişim geriliği vardı zaten bizim yani doğmadan belli idi 🤣🤣
theyikik Benim kızım da zayıf , az önce eşime mama mı başlasak dedim hatta :( 3 ayda 2100 gr aldı sadece . Bizde zayıfmışız küçükken ona bağlıyorum ben ama insanın canı sıkılıyor yine de
theyikik theyikik 3900 doğdu 3600 e kadar düştü yani 3600 ün üstüne 2100 aldı. Kilolu doğup zayıf ilerlemesi daha çok üzüyor