konusamiyorumyalnizcaforum Fikriniz nelerdir? Sarı sarı tüylerim var güneşte belli oluyo lazer vs görmez alsam kalınlaşır mı kullanan var mı fikirlerinize talibim
endoplazmikretikulumiste konusamiyorumyalnizcaforum ben kaş usturasıyla kaşlarımın çevresindeki tüyleri alıyorum inanılmaz sertleşti tavsiye asla etmiyorum
2kiz konusamiyorumyalnizcaforum bence riske girmeyin ne güzel sariymis tüylerin bence boşuna dert etme ben dert ettim siyahtı çünkü lazere gittim ayva tüyler bunlar bitmez dediler yinede inat ettim sonuç bitmedi şuan kıl olarak çıkıyor yüzümde şimdi ağda yapıyorum mecbur bence siz oturun oturduğunuz yerde 😅
kurabiyevarsimitvar konusamiyorumyalnizcaforum vücudunuzun bir bölgesinde deneyin bence yüzünüzde olması daha iyi olur küçücük deneyin ona göre devam edin
kandelci @konusamiyorumyalnizcaforum ben de bi tavsiye üzerine kullandım daha önce tüydü bir kere kaş usturası vurdum baktım bazı yerlerde siyah kıl şeklinde gelmeye başladı bi daha da vurmadım tek tük çıkan siyahlarıda almıyorum uzadıkça kesiyorum tavsiye etmem asla