aysun192_ Oğlum 1 yaşına giricek 10 gün sonra hayla yürümüyor yürümesi için neler yapabilirim nasıl destekleyebilirim sizinkiler ne zaman yürümeye başladı
Madamehappyyyyy aysun192_ 11 aylıkken 4-5 adım atıp düşüyordu şuan 11+26 normal yürüyor arada düşüyor vs. Yürümesi için kanape kenarlarına tutundurun.Elinden tutup evi geziyorduk en son da arada 1-2 Adım atıp düşüyordu 2 eline top verdik öyle de yürümeyi daha çok sevdi.
Betulazraaa aysun192_ 1 yas 4 aylık kızım yeni yeni yürüyor ben herseyi yaptım ama yürümedi bu zaman a kadar kendi istedi Bi anda kalktı yürüdü hamdolsun
delirmeceler aysun192_ hiç birşey yapmadım akışına bıraktım kendilerine güvendikçe yürüdüler erken doğdular doğuma göre 15 aylık ama 3 ay geriden hesaplandıkları için gelişimi tam yaşında yürümüş sayıldı
aysun192_ Madamehappyyyyy kanepeye tutununca kendi bı elliyle kanepede diğer eli boşta öyle yiyor ama desteksiz hayla ayakta durmakta bile zorlanıyor
Madamehappyyyyy aysun192_ Benimki de öyleydi o zaman elinden tutup evi gezdiriyordum tek elinden ama.
aysun192_ Betulazraaa akışına bırakmak gerekiyor demek ki kendinj ne zaman hazır hissederse yürür çevremdeki çocuklar erken yürüdü acaba bir sorun mu var diye sormak istedim