Deletedmom_119 Bu markanın ürünlerini kullanan var mı? Yüz temizleme jelini kullanmak istiyorum emzirirken her şeyi kullanamadığımız için tedirginim. Araştırdım bişey bulamadım mühendisinoğlu da hiç bahsetmemiş o markadan. Fikri olan var mı ?
Ruzgarmommy Deletedmom_119 bende güneş kremini düşünüyorum ama emziriyorum bilemedim şimdi burda belliyim bende
FerideDeniz Deletedmom_119 hamileyken kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum ama çok memnunum. Effacları diyorsunuz değil mi?
peraninnannesi Deletedmom_119 canım asit var içinde kullanmanı tavsiye etmem. Temiz içerikli değil maalesef. Onun yerine caudalie öneririm yves rocher öneririm.
Deletedmom_119 Ruzgarmommy bebekler için güneş kremi falan var ama her bebek ürünü üretende temiz olmuyor bilemedim güneş kremide solante pregna kullanıyorum mecbur :/
Deletedmom_119 peraninnannesi çok teşekkir ederim bioderma hakkında bi fikriniz var mı peki içeriği temiz mi ?
peraninnannesi Deletedmom_119 sodyum sülfat var canım o da olmaz. Dediğim gibi cream co ürünlerini, caudalie veya yves rocher ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim.
Deletedmom_119 peraninnannesi tamam çok teşekkür ederim ürünlerde neye bakıyoruz alırken nerden anlayacağız hep sağlıklı yada sağlıksız olduğunu acaba
yasemalmila peraninnannesi ben bu ürünün yüz temizleme küçük boyunu hamilelikte kullandım yeni doğum yaptım bir zararı olup olmadığını nasıl anlarim
peraninnannesi Deletedmom_119 hakiki gül suyu ise yok canım. Ürünlerin arkasında içerik listesi yazar. Orada aqua ilk sırada olmalı parfüm vs. Varsa son sıralarda yer almalı sodyum sülfat ya da citric asid vs varsa kullanmanı tavsiye etmem. İçerikte yer alan maddelerin isimlerini google yazarsan sana bilgi verebilir canım. Yada direkt temiz içerikli markalar yazarsan ordaki markalar da sana yol gösterir :)
Deletedmom_119 peraninnannesi doktorumuzda mesele bebeğe bioderma krem verdi şaşırdım şu an yani onada kullanmayacağım
peraninnannesi Deletedmom_119 benim baktığım yüz temizleme jeliydi. Ama aynen bebeğe neden onu vermiş ki
Deletedmom_119 peraninnannesi bilmiyorumki bioderma atoderm verdi içeri teöiz değilse neden verdiki üzüldğm şimdi