Edacln35 4.5 aylık oğlum var. Evolvıa mama kullanıyoruz bütçemizi zorladığı için değiştirmek istiyorum. Hangi mamayı önerirsiniz ?
Kuzeyy_im Edacln35 bebelac gold👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Doktorumuz önerdi çok gazlı bir bebekti ve çok çok memnunum hala kullanıyorum ilk mamamız sma oldu aptamül oldu ama bebelac gold serisinin eline su dökrmez hiçbiri tabi bize göre 😯🥰
Yagiz25 Evolvia ile başlamıştık tavsiye üzerine similac ile devam ettik 5 aydır kullanıyorum çok memnunum fiyat olarak da daha uygun
Yagiz25 Edacln35 gayet güzel.6aylik oğlum 8.700 kilosu boyu 73. Eczanelerde 103 lira büyük kutu ama ebebekte 78 lira
Cansukelebek3 Edacln35 aylık 1.5 kilo net alıyor boyuda nt 2 cm uzuyor içerindeki balık yağı diyer mamalara göre fazla oldu için çok etki ediyor ama dedim gibi bu durum bebekten bebeğe değişiyor yani kesin onu alın diyemem çünkü kimisinde kabızlık kimisinde isal kimisinde gaz yapıyor
Berkanelif Bende hip combiotik kullanıyorum anne sütüne en yakın olan bu mama gaz yapmıyor bebeğim severek içiyor
Kucukkalbim Edacln35 8 aydır Bebelac gold kullanıyorum çok memnunum sindirimi çok rahat,doyurucu,kabız gaz asla yapmıyor,fiyatıda uygun,fermente usulü tek devam sütü👌🏻