Cisemcagan17 Kizlar bebegim 11 ay 17 günlük yurumeye çok istekli ama ellerimden tuttugu zamanlar hiç emeklemedi ellerimi biraktigim zaman agliyor koltuk altindan veya belinden tutturmuyo hemen aglamaya başlıyor korkuyor anliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim
Kalimbanne Cisemcagan17 daha çok erken 18 aya kadar yurumemesi normal lütfen zorlamayın bu sefer de korkup yürüyeceği varsa da yürümeyebilir.
Bubenanne Cisemcagan17 bebeğin akışına bırakın o nasıl güvende ve iyi hissediyorsa öyle yapın zaten yürümesi için erken 18 aya kadar vakti var
ArvenMom Cisemcagan17 kızım da öyle o kadar istekli ki elinden tutup bütün evi geziyoruz koltuk kenarı emekleme koltuk altından tutayım asla istemiyor düz gidicek canı nereye isterse sürekli bunu istiyor sonra da kızıyor ağlıyor seni anlıyorum 😂
Cisemcagan17 Bubenanne valla içime su serpildi burda çoğu anne diyor ya bnm oğlum kızım 10 12 13 ayında yürüdü fln diye acaba bnm cocugumda problemmi var diye düşünmeye basladim
Cisemcagan17 ArvenMom evet evet aynısı evim zaten 1+1 çabuk bitiyor gezmemiz bizde birde emekleme olmayınca zorlaniyor ayağa kalkmakta fln hep destek istiyor
Kalimbanne Cisemcagan17 benim oğlum 16 aylıkken yürümüştü. Sonra bir süre yurumedi yine takmayın kafanıza yürür elbet.
ArvenMom Cisemcagan17 benim kızımın en fazla 2 ayı var kendi başına yürümesi için ondan sonra istediği gibi yürüyebilir 😂😂😂