cinarssmommss Merhaba kızlar yardımınıza ihtiyacım var bebeğim 6 ay 3 günlük ek gıda denemeleri yapicaz ama kafam çok karışık siz nasıl yapıyorsunuz gün içerisinde bebeğinize neler veriyorsunuz ilk aşama için yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler 🌸
1cocuksevdasi cinarssmommss banada haber edin az kaldı 6. Ay a çok heyecanlıyım arada bir tadım yaptırıyorum ama tam anlamıyla ek gıda değil
baloglusum1 cinarssmommss benim oğlum 5 ay 13 günlük ben 1 haftadır tadımlara başladım cnm tek mamayla besleniyor ilk yoğurt verdim 3 gün 3. Güm havuç ekledim ertesi günü kabak patates ekledim zaten bi kaç kaşık yiyor minik minik tadım şeklinde 3 gün kuralına pek uymadım açıkçası dünya kadar sebze meyve var onların tadımlarını yapmaya kalksak yaşını bulur
durukusmom cinarssmommss dr miraç ergeç instagram sayfasına bakabilirsiniz orada örnek menü var ben onu takip ediyorum. Sadece alerjik ürünlerde üç gün kuralı tavsiye ediyor bunun dışında patates havuç kabak gibi ya da elma armut gibi gıdalarda üç gün kuralı yaptırmıyor. Biz 6 ay 18 günlüğüz ben başlayalı 20 gün civarı oldu. Gündüzleri sebze çorbası akşamları da meyve püreleriyle yoğurt veriyorum ayrı ayrı. Bu hafta kuzu kıymaya başlayacağız. Bir sonraki hafta da yumurta sarısına başlayacağız. Fikir olsun diye yazmak istedim.
asya343 cinarssmommss 5 aylıkken başladık tadımlara sebzeleri bitirdim sonra meyve şimdi de sabahları kahvaltı yaptırıyorum bazen muhallebi tarzında bazende avokadolu yumurta sarısı felan öğlen uykusundan uyanınca da yoğurt veriyorum bazen içine meyve yada havuç felan karıştırıyorum
cinarssmommss baloglusum1 sebzeleri yoğurtla mi karıştırıp veriyorsunuz buharda haşlayıp boş mu veriyorsunuz
cinarssmommss durukusmom çok teşekkürler sağolun bakayım bende kolay gelsin sizede umarım güzel geçer süreciniz☺️🙏🏼
cinarssmommss asya343 inşallah bakalım sürat burusturuyor yemek istemiyor kıyamıyorum da bakalım neler yasiyacagiz☺️