Deletedmom_104 Olur mu kizlar ? Kotu koku siner mi sizce? Pztesi misafrm gelecek pratiklik acisindan yapmak istiyorum ne dersiniz ?
FatimaBetul Deletedmom_104 iyice paketliyorum iki üç ay durduğu oldu hiç koku olmadı özellikle tuzlu kurabiyeler tırtıl kurabiye küllü kurabiye atıyorum misafir gelince pratik oluyor
_Goktugunannesi__ Deletedmom_104 ben bütün kurabiyeleri pişirip vakumlu kutulara koyup onu da poşete geçirip atıyorum maksimum 2 3 ay kalıyor ve kendiliğinden çözüldüğünde ilk tazeliğinde oluyor pazartesiye kadar bişey olmaz yapabilirsiniz
birannebirbebek__ Deletedmom_104 Sürekli yapıp koyarım maşallah diyim daha hiç koku vs gelmedi hattâ her yiyen tarif soruyor kurabiye koyarım (tatlı-tuzlu) Kek koydum hiç birşey olmadı ilk yaptığım gibiydi hepsi de baklava bile koyuyorum şerbetli bi şekilde
dorukbebekom Deletedmom_104 pazartesiye kadar bişey olmaz dolabımda hiç eksik olmaz benm iki çocuk annesi olarak ki evimde hiç boş kalmaz nasıl paketlediğinz Le önemli kaç yıldr koyarım koku hiç olmadı. Sarıp börek… Yaprak dolması… Kek.. Kurabiye
Deletedmom_104 dorukbebekom kurabiyeyi nasil yapiyorsunuz peki pişmiş halde defil mi Cikarinca da isitiyor musunuz firinda
sareveannesi_ @Deletedmom_104 valla 33 haftalık hamileydim yaptım buzluğa attım 37 de doğurdum bebeğim şuan 4 ay 23 günlük daha geçen gün aklıma geldi çıkardım pişirdim valla mis gibi olmuştu 😂
Tambirmom Deletedmom_104 koku sinmez bende hep pişirip atarım yiyeceğimiz zaman çıkarırım buzu çözülünce yemeye hazır oluyor tekrar ısıtmaya gerek yok
Begonvil__ Deletedmom_104 3 ay önce bende koymuştum geçen gün çıkardım ama biraz koku hissettim sadece saklama kabında koymuştum belki de ondan olmuştur. Okuduğum cevaplara göre daha iyi sarıp koymak gerekiyor galiba