aylizinannesiiii Kızlar bir haftadır karıncalar bastı evi yatağımın her yanı karınca dolmuş sabah kalktığımda tiksintiden her tarafı çamaşır suyladım o kokuya bile geliyorlar sirke karbonat kahve herşeyi denedim yok yok nolur bunu yaptım geçti diyenler yardım edin
delirmeceler aylizinannesiiii benimde basmıştı yuvalarını bulup bir sprey var onu sıktım ama evin her köşesini fellik ettim 4-5 tane yuva buldum 1 haftadır bir tane karınca görmüyorum görürsem yine sıkarım
canimoglum_01 aylizinannesiiii Tarçın dök 3 4 gün kalsın Tarçın karıncanın geçtiği her yere dökeceksin ama öncesinde istersen bütün evi güzelce süpür silme suyuna bolca limon sık ama hazır limon suyu koyma şekerli o sirke falan koy hergün evini sil Bi kaç kere gelmez
SevimliHayaletCasper aylizinannesiiii bu üst fotoğraftaki ürünü kullandım bende köklerini kuruttu valla ev istila halindeydi binlerce karınca sardı. Bir aydır bir tane bile görmüyorum. Ama ilaç aşırı güçlü. Onu kullanırken evde asla çocuk olmamalı hatta 3, 4 saat havalandırmalısınız. Spreyı sıktıktan 1 saat sonra sıktığınız yerleri temizlemelisiniz çocuğun temas etme ihtimali olduğu için
aylizinannesiiii delirmeceler spreyin adı nedir cam kenarındaki süpürgelik arasından giriyorlar çok yoruldum ya sabah kalktım kolumda yastığımda ağladım sinirden
delirmeceler aylizinannesiiii şimdi resim çekip size atıyordum 100 de 100 işe yarıyor kv evinede basmıştı oda kullandı oda artık karınca görmüyor gelirlerse dediğim gibi yine bulup sıkarım bu sene çok karınca var tüm mahalle şikayetçi
tomvejerry delirmeceler merhaba bende aynı dertten muzdaripim bebeğim emekledigi için ilaç sıkamiyorum yerlere bunun bir zararı var mıdır acaba bebeğe
aylizinannesiiii delirmeceler o kadar çoğaldı ki ilk defa böyle yatağıma kadar doldu resmen travma oldu ya
delirmeceler aylizinannesiiii mutlaka kullan kokusuz zaten ve işe yarıyor pencere kenarları süpürgelik araları kombinin altındaki süpürgelikler kapı kenarı aralıkları allah nereye verdiyse sıktım
delirmeceler tomvejerry ikizlerim var zaten köşelere sıkılıyor bebeklerin ulaştığı yerler değil bir zararı olmadı çünkü temas yoktu
Glrmila tomvejerry bendsde vardi 1 ay öncesine kdr kuru kahve koydum ciktigi deligi buldum biraz oraya koydum erzak dolabima dadanmisti onun icine serptim bazi köşelere de koydum ondan sonra kesildi kayboldular kimyasaldan once bu tarz yöntemler deneyin isterseniz onlar icinde zararsiz
aylizinannesiiii SevimliHayaletCasper ay bende de öyle bütün çarşafları attım makineye yastıklarda geziyordu çok moralim bozuldu
aylizinannesiiii Glrmila kahvenin içinde sürü halinde gezdiler tarçın kahve hiiiiç işe yaramıyor bizde
tomvejerry Glrmila Doğal yöntemleri çok denedim kahvede dahil pudra salatalık kabuğu nevarsa maalesef aynı teşekkür ederim yinede 🙏