bitutamanne İlk babalar günümüz eşim bana anneler gününde çerçeve yaptırdığı için başka bir şey arayışındayım. Babalar günü için önerileriniz?
delirmeceler bitutamanne ikizlerimle pasta keseriz babalarına yeter daha ne olsun zaten temmuzda doğum günü var
Tosbaninannesi bitutamanne ben yazlık şort takım bakıyorum yani çok abartıya gerek duymadım açıkcası kullanabileceği bişey olsun istedim
uykusuzanne__ Uykusuz-annee aynen benim iki tane çocuğum var birini bir koluna veriyim diğerini bir koluna😄
Uykusuz-annee uykusuzanne__ hah etti 20 yıl🤣 ahahah alırsanız ufak bı hediye bakın araba varsa araba anahtarı mesela o tarz seylere bakın
denizzalp bitutamanne biz yeni araba aldık☺️ hediye olarakta semaver düşünüyorum. Arabayla pikniğe gidince kullanırız işte 😂😂
Sarikuzumalp bitutamanne Ben oğluma resim çizdireceğim baba seni çok seviyorum falan yazdırıp onu da dikiz aynası süsü yaptıracağım 🥰
bitutamanne Valla eşim bana hem hamilelik hem lohusalık dönemimde çok destek oldu. Hakkını ödeyemem ve beni çok mutlu ediyor tabii ki çocuğumuz en güzel hediye ama yanına da bir şey olsun istiyorum 😍
Bebekligiller bitutamanne babalar günü kurban bayramına denk geliyor 😂 😂 para kalmıyor ki hediye almaya