Gamzecelik 13 aylık bebeğim var geceleri çok sık uyanıyor ,uykuya geçişte zorlanıyoruz. Uyku eğitimi vermek istiyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Dlk55blt-rdvn Gamzecelik uyku saat aralıklarına bakabilirsiniz ayına uygun uyutursanız ve desteği keseceksiniz illaki ağlayacak direnecek ama siz sarılıp öpüp koklayıp yanında olacaksınız bu şekilde verebilrisiniz çok da karmaşık bir şey değil yani. İnstadan bakabilirsiniz eğitimcilern sayfalarına
helloobitchs Gamzecelik ben uyku eğitimine inanmıyorum maalesef bence bu işin püf noktası rutin kızımı hep aynı saate uyutuyorum mamasını içiyor emziğini veriyorum kucağınada uyku arkadaşı uyuyo bazen uzun sürüyor uyuması ama ağlamıyo döne döne uyuyo bu sıralar 2 uykuya düştük ama zorlamadım 8 aylık
Gamzecelik Dlk55blt-rdvn o şekilde senedim bugün, okadar sık uyanıyor ki 1 saat içinde 7 kere uyanıyor ve sadece memeyle uykuya tekrar dalıyor diğer yaptığım telkinleri reddediyor, ben direnirsem de ağlama krizi büyüyor. Of ne zormuş
Gamzecelik helloobitchs maşallah evet rutin olduğuna katılıyorum aynı saatte uyuması aynı saatte beslenmesi çok önemli.
Dlk55blt-rdvn helloobitchs yaptığınız şey zaten uyku eğitimi ki yani destekli uyutmamak kendiniz diyorsunuz rutin yapıyorum kendi kendine döne döne uyuyor diye.Yani her bebek aynı olmaz sizinki çok direnmez diğeri direnir. Oyüzden inanmıyorum diyorsunuz ama yapıyorsunuz ve bu kötü bir şey değil.
suheyla92 helloobitchs uyku arkadasina kacinci ayda başladınız ve gerçekten işe yarıyor mu sizce benim oğlum 2 aylık ben de istiyorum
helloobitchs Dlk55blt-rdvn ya hayır bazı uyku eğitimleri çok değişik ondan öyle dedim ama ben eğitim ile yapmadım kendiliğinden oluştu düzen vs hadi ben eğitim veriyim demedim
helloobitchs suheyla92 biz şuan 8 aylığız 6 aylıkken verdim yani öyle oyalansın diye vermiştim uyku arkadaşı oldu şimdi o olmadan uyumuyo önceden oyuncağıydı pusetin üstüne takılan bi oyuncaktı peluş. 2 aylık çok erken bence
Dlk55blt-rdvn helloobitchs işte o bazı uyku eğitimleri doğru bir uyku eğitimi değil uyku eğitiminde amaç bebeğin uykuya kendisinin geçebilmesini sağlamak ve bunu sağlarken bebeğin yanında olup yalnız hissettirmemek.