Zeynepsara Kızlarrrr merhaba ben Gaziantepte oturuyorum ama eşimin işi gereği Ankara’ya taşınacağiz Ankara Yenimahalle Batıkent nasıl bir yer bilenler biraz bilgi verebilir mi komsuluklar nasıl oluyor falan
Karmom Zeynepsara büyükşehirlerde hele de Antep gibi bir yerden geliyorsan çok komşuluk bekleme derim canım.
smnbr Zeynepsara Batıkent i ben çok severim. Yeşilliği bol. İnsanlar orta halli neZih memur kesim Batıkent in tam olarak neresi?
aryig Zeynepsara Batıkent’te oturan birisi olarak gayet nezih sakin Ankara’da yaşanacak yerlerden birisi. Avm nin merkez olan yerler canlı. Komşuluk şansına nerede oturacağına bağlı çoğu memur çalışan kesim ama eskiden beri ev sahiplerinin oturduğu apartmanlar sitelerde komşuluk daha çok.
Zeynepsara Karmom teşekkürler smnbr bende tam olarak bilmiyorum eşimle detaylı konuşmadık henüz bir kaç aya gelicez
Zeynepsara aryig evet ya kiralık ev arıyoruz ama hep memur istiyorlar ordan anladım memur kesim oldugunu
aryig Zeynepsara inşallah gönlünüze göre bulursunuz yeni batı mahallesi Turgut Özal mahallesi diğer mahallelerde göre yeni yapı. İçin rahat olsun ama çocuklu aileler için çocuk yetiştirmek için çok güzel bir semt. ☺️
Zeynepsara aryig çocuklar için güzel olması iyi ya çok teşekkür ediyorum birde bu yeni yapı evler genelde Amerikan mutfak mı oluyor