pervin_t Anneler kızımda crp değeri yüksek çıktı 12günlük tedaviye başladık.Önümüzdeki hafta kreşte 2etkinlikleri var 1aydır hazırlanıyor.1saatlik o etkinliğe göndere bilirmiyim acaba başka çocuklara bulaşıcı mı?
tostperisi pervin_t crp vücuttaki enfeksiyon değerini gösterir diye biliyorum enfeksiyonun kaynağı başka bir şey yani idrar yolu mu başka bir şey mi onu öğrenmeniz ve onun bulaşıcı olup olmadığını bilmeniz gerekiyor geçmiş olsun
Brokolilim pervin_t Crp bulaşmaz grip soğuk algınlığı bulaşı olan hastalıklar bulaşır haftaya kadar iyileşir zaten crp niye yüksek onu biliyor musunuz
endoplazmikretikulumiste pervin_t crp değil enfeksıyon bulaşıcıdır enfeksıyon bulaşınca otomatikman crp değeri yükselir
meleklerinannesi1727 pervin_t kızım dört yaşında bizimde crp değerimiz yüksek çktı hatta doktor iki gün yatış verdi ama yatmayı kabul etmedim küçük bebeğim var diye tedaviyi evde görüyoruz bulaşıcı olduğunu düşünmüyorum öyle bişy olsa hem bize hem kardeşine bulaştır
pervin_t Brokolilim aslında değil doktor sadece kan değerlerinde crp yüksek çıktığı için antibyotik yazdı başka ne ola bilir ki
meleklerinannesi1727 pervin_t telaş etmeyin iki aydr devam ediyo bizimkisi antibiyotik kullanıyoruz kardeşinde de bi sorun yok çok şükür
izd Kanda crp vücuttaki bie enfeksiyondan ötürü yükselir, yani covid ise de yüksektir ya da idrar tolu enfeksiyonu ise de yüksektir. Kararı vermeniz gereken nokta çocuğun neden crp sinin yüksek olduğudur.