Ysmn11-11 Seftalikokuluhikayem20 gorumcemin çocuğu da geç konuştu 3 yaşında ondan önce izlediği videolarda ki sesleri çıkararak işlerini yaptırıyordu konuşamıyordu yani doktora gittiler uyaran yetersizliği demişti güvercin yumurtası olayını da ilk defa duydum
dodu0207 Seftalikokuluhikayem20 tabi yumurta vs aklınıza yatıyorsa onu da yapın ama bence acilen psikolog ve dil terapisti görmeli. Ekran var mı hayatınızda
sifirekran_bolkitap sifirekran_bolkitap bence yeteri kadar destek veriyormuşsunuz dil terapistine gidiyormuş, ekran kesip bol bol kitap okursanız, yakın zamanda konuşacaktır. Ben yerinizde olsam güvercin yunurtasına gerek görmezdim ama siz bilirsiniz tabi
limonzeytinmom Seftalikokuluhikayem20 içirilmiyor canım. Dil altına sürülüyor kırmadan 🤭 babam komsumuza söyledi onlar yaptı konusuyormus şimdi. 3.5 yasında falandı yaptıklarında
endoplazmikretikulumiste Seftalikokuluhikayem20 canım benim konulup konuşmamak yiyecek ve içeceklerle olmuyor çok daha başka birşey hekime gösterin çok gecikmiş öyle bir sihir yok yani
2_prens_anneesi Seftalikokuluhikayem20 Ben duymuştum sürüldüğünü bazı kişilerde işe yaramış.Sizin çocuğunuzun kelimesi varmış devamida gelir inşallah 🤲
2lokummannesiii Seftalikokuluhikayem20 öyle bir şey duymadım ama yapmanız gerekenler bol bol kitap okuyup eğer ekran varsa tamamen kesmek.
limonzeytinmom Seftalikokuluhikayem20 içmesi benım bildiğim agır gelir cocuga o sakıncalı geldi de alwrjok VS olabilir ama sürmede bişey yok.
Seftalikokuluhikayem20 sifirekran_bolkitap Ekran yok zaten 2 senedir izlemiyorum ama bilmiyorum insan çare arıyor