Eslem_Somuncu Bmelis24 800le 1 litre arasi icmeliymis ama benimki 500 ancadir ama amme sutu mama degil
Bmelis24 Eslem_Somuncu benimde hem anne sütü hem mama biberon 125 ml biberon anca 4 biberon bitiriyor
Nisa_derin12 Benim bebeğim 4 ay 3 günlük bugün meme vermeden mama verdim 80 cc zor içti. Anne sütü alıyo ama o kadar çok süt yok mama takviyesi yapıyoruz emdükten sonra almıyo mama kilo alımı iyi değil sizlerin maşallah ı var valla
Bmelis24 Nisa_derin12 canım benimde öyleydi kaşıkla içir zorla ben öyle alıştırıdım zorla zorla kaşıkla ver benimde sütüm yetmedi hem mama hem emzirdim hem sağdım
Eslem_Somuncu Nisa_derin12 inan yerinde olmayi hic istemezsin. Ne masallahi eziyet resmen hergun agliyorum. Sen ari mama kavonoz mamasi cicibebe yogurt veriyomusun cocuguna sirf acliktan ölmesin diye. Benimki 12 saat beslenmeden duruyor
Nisa_derin12 Eslem_Somuncu maalesef veriyorum doktor komrtolüyle mecbur wk gıdaya başladık yemiyo çünkü mama ve bıktım artık ağlıyorum kız açlıktan bayılacak diye korkuyorum yemiyo bişe meme de iki çekip bırakıyo
Eslem_Somuncu Nisa_derin12 bi dert ortagim daha cikti uzulsem mi sevinsem mi. Napcaz biz boyle allah acisin halimize. Gittim biberom aldim baska weenin 33 lira verdim belki icer diye oda cok az akitiyor degiscem. Sen neler veriyosun benimki kabiz oldu yapamiyo ikiniyo cok yavrum. Kac aylik birde seninki
Nisa_derin12 Eslem_Somuncu 4 ay 5 günlük bugün sinir den kendimi dövdüm meme vermiyim mama yer meme verince yemiyo ama sade anne sütün den 2 ayda 350 gr aldı yaramıyor yani yetmşyo mecbur wk gıdaya geçtik doktorla yoğurt veriyorum muz yada elma püresi içlerine organik 1 çay kaşüğü ucu pekmez katıyorum bal kabağı patates havuç tan çorba yapıp zorla yedirdim ama hepsine 1 çay kaşığı zeytinyağı mutlaka koyuyorum bunlar hep doktorun önerdiği şeyler bu şekil de canm senn nasıl kaç aylık
Nisa_derin12 Eslem_Somuncu ben de avent in biberon dan aldım ekstra belki tutar diye yok tutmadı benim kız da bugün zorlanarak çıkardı ve katı yapmaya başladı kakasını artık ama az yapıyo 1 ceviz kadar
Eslem_Somuncu Nisa_derin12 4 aylik olcak benimkide 17sinde. Bende arimama aldim kasik mamasi bide cicibebe eziyorum sutumle sulandirip. Yogurtla basladim ilk ama bayadir vermedim onu taze yogurt yoktu. Kavonoz mamasi aldim onlari veriyorum zeytinyagi icirdim ama kabiz yinede. Sutum var cok sukur 40 posette donduruda var ama icmiyor mama aldim belki icer diye oda yok
Nisa_derin12 Eslem_Somuncu 3245 doğdu bundan 10 gün önce 5500 ek gıdaya geçtik diye 150 gr almıştı bugün aşıya gidicem bakalım kaç olmuş 5750 olsa şükredğcem valla
Eslem_Somuncu Nisa_derin12 beni birkere bile ememedi hic gogus ucun yoktu 4 aydir sagiyorum hala daha dümdüz ucum hic cikmadi. Biberonu reddediyor kasikla yemeyi seviyor
Gunes23 4 ay 4 günlük 3,5 aydan sonra mamaya başladım kilo alımı çok azdı doktor mamayı verin dedi. Aptamil aldım bende geceleri hariç gündüzleri 3 saatte bir 90 ya 120 anne sütünü alışına bağlı değişiyor