Kuzucukumsu sek_kahve anladım peki özel değilse haftada kaç saat ders aşıyorlar ve aylık ders masrafları ortalama ne kadar tutuyor kendimi ona göre ayarlamam lazım
sek_kahve Kuzucukumsu haftada en az 2 saat almaları gerekiyor, geri kalan günlerde sizin emeğinizle bu eğitim bir işe yarar bu arada. Tek başına pek etki etmez bir de mutlaka tv kapalı olmalı. Haftada 2 saat, aylık toplamda 8 saat yaklaşık 8bin tl civarında şu sıralar.
yagiz0203 Otizm belirtileri yeğenimde gözlemlediğim kadarıyla göz teması kurmaz,seslenildigi zaman bakmaz, dönen şeyler ilgisini çeker ve izler
Metelina ozgec göz teması yok, komut almıyor, parmak işaretlerini kullanmıyor ve konuşmuyor . Kendi etrafinda sürekli dönmesi ve parmak ucu yürümesi . Kimseye kendini dokundurtmamasi , tek olmak kimseye yanaşmamak
annesininkurabiyesi Metelina al ver anlamıyor mu ? Yada bunu babana götür topunu getir gibi her komutu almayabilir sonuçta böyle basit şeyleri anlar
nino33 Metelina pekı bu hep varmıydı sonradan mı oldı yanı bebekken fark n ettiğiniz durumlar varmıydı
asilzeyno Metelina allah yardımcın olsun zor bi süreç canım benim oğlum dada uyaran eksikligi vardi 2 yıl götürdüm özel egitime çok aglardı girmemek için o agliyor ben agliyorum 80 dakika ders bitene kadar 1 yılda alıştı inanki ama sakin pes etme çok erken fark edilmiş allahin izniyle toparlanır ama işin büyük bir bölümü sana düşüyor sabır ya allah ya muhammet diceksin
clover4 asilzeyno kaç yaşında uyaran eksikliği sizde nasildi nasıl anlaşıldı benimde için içini yiyor acaba otizim mi yoksa uyaran eksikliğimi bilmiyorm
asilzeyno clover4 tek kelimesi vardi komut biraz vardi işaret etmiyordu isme tepki göz temasi kısıtlıydı ama hiç takıntlı hareket yoktu tekrarlayıcı bi davranışı olmadı hiç şuan altı yaşında hep üstüne koyarak geldi bugune kadar anasinifina gidiyor okulda sıkıntı yok hiç dil de biraz gerilik var dil terapisi aldırıyorum 2 ay falan oldu ondada gelişme kaydediyor dilde sıkıntı var derkende herşeyı konuşur soyler hiç sıkıntı yok orda kendini ifadede sıkıntı onuda aşıcaz az kaldı çok şukur uyaranmı yoksa otizmmi zaman göstericek size doğruyu