SedaEceAlp Arkadaşlar 1 aylık bebeğim fototerapi aldığı için göz muayenesini ilk ay yapılması gerekmiş bende dünya göze gitmek istiyorum sincanın muayene ücretini bilen var mı ya da Ankara Da göz üzerine götürebileceğim önerdiğiniz Bi hastane var mı?
Ikrazumra19 SedaEceAlp eger durumunuz varsa dunya göz goturun ama tunus ta olana doktorlari cok iyi hepsi prof
zumramomm SedaEceAlp canım dünya göz 100den fazla bir fiyat söyledi.Sincana yakin oturuyorsan Fatihe giderken odak göz var ben gayet memnun kaldım ordan.30-40tl gibi bir ücret ödedik
Unicorn SedaEceAlp maya göZ sevda hanım iyi diyorlar dünya gözden memnun kalmayanlar var arkadaşlarım arasında tunus şubesinden ama sincanda başka neresi var bilmiyorum.bizde kontrol için maya gözden randevu aldık ay sonuna bakalım.
SedaEceAlp Ikrazumra19 zumramomm odak gözün arkasında oturuyor annemler ama hiç aklıma gelmedi orası nedense teşekkürler 🤣
tugceemir zumramomm odak goz iyi değil canim ya ilgilenmiyo doktorlar afedersiniz de mal gibi dunya goz de 60 tl bi muayene ücreti vardi 2 ay once
SedaEceAlp tugceemir ucuzmuş düşündüğümden. Yarın arayım diyorum da arayınca fiyat söylemezler diye sordum bende 🥰
zumramomm tugceemir canım arayıp fiyat bilgisi aldım 2,ay önce yanlışlık olmasın🤔valla çok güzel ilgilendilet bizle bebeğimi severek