Tubaalprsln Kızlar saçlarım dökülüyo bide daha canlı dursun istiyorum şampuan ve krem kullanıyorum sadece krem yerine başka bişey kullanmak istiyorum duş sonrası da olabilir tavsiye ettiğiniz ürünler var mı yardımcı olursanız sevinirim 😊
benim-kalbim-o Tubaalprsln Benimde saçlarım aşırı dökülüyor yakında kel olmaktan korkuyorum inanılmaz dökülüyor saçlarımı açmak istemiyorum keşke canlı durmasada dökülmese burda bekliyim belki dökülme için bi öneri gelir 🥲
aymtii Tubaalprsln tavsiye mi? 😂 yıkamak 😂😂 haftada bir yıkanabiliyorum resmen o yüzden benden anca bu tavsiye gelebilir 😂😂
2kiz Tubaalprsln ben procsin in duştan sonra saça sürülen kremi var magic mix 9 özlü yazıyor onu kullaniyorum o iyi geldiğini düşünüyorum tabi benim gibi cildiniz kuruysa saçlarınızda..
beyzzsenturkk_ 2kiz urban saç dökülmemi azalttı ve bebek saçlar çıkarttıı bissürüü kendisiyle aşk yaşıyorum morfose köpükte süt içeriyor saçı besliyor yumuşacık yapıyor
enchantress Tubaalprsln bioblas keratin sprey kremi var onarıcı o bana iyi geldi benim doğumdan sonra çok dökülüyordu onunla azaldı baya
benim-kalbim-o Rayndanss Baktırdım bütün vitaminler kan değerlerim iyi ama dökülme çok var yine doktorun verdiği maskeyi yaptım daha çok döküldü ne yapacam bilmiyorum psikolojimi bozdu artık mevsimsel diye düşünüyorum
beyzzsenturkk_ 2kiz kesinlikle deneyin zaten yarısına geldiğinizde görüceksiniz farkı 1-2 deneyip bırakmayın benim neredeyse 1 yıldan fazla oluyor omzuma geldi küçük saçlarım saçlarım belimde şu an o kadar güzel uzadı besledi