sudemeymen Merhaba hanımlar, doğumdan kaç ay sonra adet görmeye başladınız? Benim 5 ay oldu hala adet olmadım. Ve hamile kalınınca süt kesilir mi? Kesilen var mı?
Lareninannesiii sudemeymen 40 gün kanamam oldu sonra ki ay kaldığım yerden adet olmaya devam ettim . Bebeğim 13 gün emdi etkisi var mı olmam da onu bilmiyorum. Ama emzirirken görenlerde var onu çok duydum . Süt gebeliği önlemez . Gebe kalınınca da süt kesilmiyor diye biliyorum
tpkb sudemeymen merhaba ilk oglumda 45. Gün adet oldum kızımda tam ucundu ayda adet gordum bir seneye kadar normal olmama durumu hamile oluncada süt kesilmiyor diye biliyorum
boralii sudemeymen benim 50 günü geçmişti lohusa kanım 4.ayıma 3 gün kaldı adetliyim. Ve sütümde azalma vesaire hiçbir şey yok aynı. Kişiden kişiye değişiyor demek ki
sudemeymen delirmeceler ikizlerim 5 aylık oldular bir daha gebelik düşünmüyorum ama adet olmadıkça bi korku geldi içime
hry410_ 1 seneye kadar normal bu durum 40 i çıkar çıkmaz olan da var 1 sene sonunda olan da hamilelikte süt kesilmez tadı değişir bebek emmek istemez
Sevda_ege Ben 40′mdan sonraki hafta oldu ondan sonraki ay bir gunluk kanamam oldu bu ayda olmadım.daha 18 gün gecikmem var korkudan test yapmıyorum çünkü oğlum 2 yaşında kızım 4 aylik 😏