Asynm Benim gibi durumu olup düzelen çocuklarınız var mı 16 aylık kızım bu arada denemediğim şey kalmadı yok yemiyor naptıysam olmadı
Elifmihre Asynm benimde öyle tam 16 aylık bi gün güzel yiyor 10 gün yemiyor sadece kahvaltı değil normal yemekte yemiyor yedirmiyorum mama kesmeye çalışıyorum ama Onuda doğru düzgün yemiyor
lina09 Asynm 15 aylık aynı sadece emmek istiyor bütün gün kucağımda meme diye ağlıyor artık bıktım ergoterapist yardımı almaya başladım 2 gün oldu bakalım nolcak
Asynm Kuzularinanasi sabah bir sürü çeşit hazırlıyorum hani yumurtası beynini pankeki mücveri denemediğim tarif kalmadı kendi üretip yaptıklarımda öyle aynı zamanda sunarken bile bu internette çocuklar keşilli şeyler dikkatini çeker yer mi diye sunumlarınıda öyle yaptım hatta mahallenin tüm çocuklarıyla beraber de kahvaltı yaptık yok yani
AviL06 Elifmihre benim kızım da 17 aylık.. ek gıda zaten bizde sıkıntılıydı hâlâ da yemiyor ama mama olsa hayır demez 🙁 ben de bıraktırmaya çalışıyorum da siz kaç öğün ve kaç ölçek veriyorsunuz acaba ? Bir de benim kızım da 1 hafta güzel yese 2 hafta hiç yemez durumda 🤦🏻♀️ her yolu deniyorum 😔
minikpandam-_- Asynm 14.5 aylık kızım aynı kahvaltı hiç yok yediği sadece domates zeytin bu kadar ve yoruldum artık zaten kilosu geride yemeyen çocuk gerçekten zor Allah yardımcımız olsun inşallah
Asynm minikpandam-_- aynı bizimkide geride annem sana çekmiş diyor ay valla artık bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
2_prens_anneesi Asynm Benim oğlumda 16, aylık olucak maalesef bende bişey yediremiyorum, sadece emiyo.18 aylık olsun biraktircam,belki o zaman yer.
merkursavascisi_06 Asynm çorba falan içiyosa çorba verseniz? Annem baktığı zamanlarda kızıma sabahları çorba içiriyomuş belli olmuyo bazen yiyo kahvaltıyı bazen yemiyo