belenelvan 20 aylık bebeği olupta öğlen ve gece uykusunu ayakta sallayarak uyutan anne varmı yoksa tek ben mi kaldım uyku eğitimi veremeyen
esmanuursss belenelvan 3 yaşında olup da hala sallamaya devam eden var mı 😂😂 bunun sonu yok gibi ikinci de geliyor
cahillesohbetikestim belenelvan uyku eğitimi vermeye uğraşmadım bir süre sonra bıraktı kendiliğinden uyuyup kalıyor. Bazen nazlandığı zamanlarda istiyor o zaman da sallıyorum zaten 😂 ama gün içinde yormanız lazım kendiliğinden uykuya geçebilmesi için fırsatınız varsa dılarıya çıkartın ya da evin içinde koşuşturun böylece kendisi kolayca uykuya dalabilir
busenihicalakadaretmez belenelvan 3yaşında oğlumu geçen haftaya kadar sallıyordum artık sallanmak istemiyor ben şok😅 özellikle 2gündür yatağa geçiyor kendi uyuyor inanamıyorum maşallah maşallah kendi nazarım değecek diye korkuyorum🙈 inşallah böyle devam eder ama o kadar alışmışım ki çok garip geliyor
abidikgubudikisler belenelvan 4 yaşına 3 ay kala sallanmayı bıraktırmış bi ana olarak inşallah yolun çok uzun değildir diyorum 😂 mecburiydi yani 2. Doğum sonrası ameliyatlı halde sallayamadım 😂😂😂
esmanuursss belenelvan büyüdükçe çok daha zor oluyor bazen 1 saat 2 salladığımı biliyorum şimdi karnım burnumda hala sallıyorum nasıl uyucak kendi bilmiyorum
esmanuursss Eysar zor evet yorulsa da kendi kendine uyuduğunu görmedim sallarken de hep kavga ederiz 😂eşimde bana kızar çocuğa niye kızıyorsun diye alıp Bikere uyutamaz ki
Zynppp1 @belenelvan bende bugün sallamiyim dedim normalde öğlen 12 gibi sallar uyuturdum 2 de kendi otururken uyudu ama gece uykusuna çok ağladı salla diye bas edemedim salladim
yavrupotuncek belenelvan konuyla alakasız az önce Instagram’da bir video gördüm tahminimce çocuk 9-10 yaşlarında anası ayağında salliyo bide videoya demiski kaynanamın doğurduğu çocuk yani kocası daha zor yazmış
kubisma belenelvan tam d 25 aylik olup sallayan var mi acaba diye düşünürken karsima cikan bu post icimi biraz da olsa rahatlatti bazen yenidogan bebegimi emzirirken bi yandan da 2 yasindaki koca oglumu ayagimda uyutmaya çalışıyorum 🤷♀️🥹
Meltemmss Benim kızım 5 aylık mama içerek uykuya dalmaya alıştı . Desteksiz uykuya nasıl geçicez bilmiyorum. Bazen uyuturken hafif sallayayım mama vermeyeyim diyorum sallayınca şaşırıp uyanıyor ne oluyor der gibi🤣