Bennureyla Çevremde birkaç kişi ev işlerini bu şekilde hallettikleri söylediler. Ben de tavsiye üzerine aldım. Fena değil ama bir şey yıkamak istesem yıkayamam . Ev süpürsem çok eğilemem. Siz nasıl yapıyorsunuz?
karamelnur Bennureyla bende merak ediyorum bunu bende de var sadece kızımı okuldan alırken kullanıyorum bulasık yıkasam yıkayamam
biroglanannesii1 Bennureyla Yapamiyorsunuz ben de yapamadım şahsen kısa mesafe yerlere giderken ev de yemek falan yaparken iyi oluyor ama eğilip kalkarken benim gibi bel ağırlarınız varsa ızdırap gibi geliyor
Bennureyla biroglanannesii1 evet yemekte yapılır ama temizlik olmaz bence eğil kalk. Bel ağrınız olmasaydıda olmaz önünüzde bir bebek var ne kadar sağlam olsada öyle olmaz
2kiz Bennureyla bende yapardım hem ev süpürdüm bı elimle onu tutup bı elimle süpürge yi tutardım toz alirdim evi toplardim
Bennureyla 2kiz slingle hepsini yapıyorsanız ne güzel bana biraz zor geldi deneyeceğim ama biraz evi toplayayım dedim çok rahat edemedim
2kiz Bennureyla zaten rahat edemiyorsun 🤣 zorlanıyordum ama topluyordum çünkü o kadar dağınık evi ne eşim sever nede ben tabi misafir de eksik olmazdı ya kaynanam gelirdi ya annem yada arkadaşlar
basak_avc Ben sling kanguru ile yapısık yasadım ve çok kurtarıcım oldu her işimi onunla yaptım beni hiç zorlamadı egilmek yada bişi yıkamak