blgzr_58 Kızlar merhabalar 1 ay 8 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor. Emziriyorum bırakıyorum aradan 5 10 dakika geçince yine istiyor. Sütüm var kilo alımı iyi. Aynı dönemde olan bebekleriniz de durumlar nedir her ağladığında emziriyor musunuz siz de
dilberhala1 blgzr_58 Sürekli emmek istemesi sadece aç olduğu için değil sizi istiyor kendini orda güvende hissediyor bildiği tek şey siz ve memeleriniz 😂 çok normal git gide azalıcak merak etme.. kızım 1 ayı dolana kadar akşam 8 den sabah 5 e kadar mememde dururdu hiç bırakmazdı ama sonra bi anda sadece acıkınca ister oldu geçicek yani 🌸
Elsnazan blgzr_58 Benimde öle 1 yaş kilosu vs yerinde gece 10 kere uyanıyor kesintisiz uykum belki yarım saat falan bu konuda bende cidden çok muzdaribim 😔😔
blgzr_58 larindidems bende emziriyorum ama bazen çok bunalıyorum 5 dakika duruyor başlıyor ağlamaya memede sakinliyor
blgzr_58 dilberhala1 nedir bu memelerin çektiği 😂😂aslında ilk kızımdan biliyorum oda böyleydi meme bağımlısıydı resmen geceleri sürekli uyanır memesiz uyumazdı aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum açıkçası
blgzr_58 Elsnazan zor oluyor gerçekten durmayınca iş falan da yaptırmıyor 4 yaşında kızım var çok seviyor kardeşini kıskançlığına hiç rastlamadım bugün ilk defa keşke kardeşim olmasaydı seninle bir şey yapamıyoruz dedi 🙈
blgzr_58 Ecrin27 benimki de bugün sadece 2 kere uzun uyudu onun haricinde uykuyla uyanıklık arasında sürekli
patulya Biz altı aylığız o zamanlar benimki de memede yapışık gezerdik ama şimdi de memeyi zor veriyorum nerdeyse keşke o zamanlar daha da tadını çıkarsaymışım çünkü sadece karnını doyurmuyor değişik bi bağ oluyor bence tabi :)
blgzr_58 patulya tabi ki öyle sadece acıktıkları için meme emmiyorlar memeye sığınıyorlar resmen memesiz uyumuyor benim ki geçecek inşallah bunlar da
Elsnazan blgzr_58 Benim bitane cidden başka düşünmüyorum çok zor hele ki tek başına desteksiz bakmak daha zor 😔 sizin 2 tane daha zordur 🥲
blgzr_58 Elsnazan bende asla düşünmüyordum ikinciyi sırf biz dünyadan göçüp gidersek tek kalmasın destekçisi olsun diye yaptım kayınvalidem sağolsun yardımcı oluyor ama yine de zor
Kelebeksevenat blgzr_58 gazı varsa sürekli emmek isteyecektir gazlı bebekler hep emmek istiyor emdikçe de gazı oluyor
orkide123p blgzr_58 seninle ten tene temas istiyor geçici bir süreç demişti ebem sadece açlık için değil pskilojik olarak soyuna ulaşmak için de seni çok ister demişti