Kuzeymerve Kızlar bu süpürgeyi kullananlar varsa cevap verirse çok sevinirim makinamı temizledim 2 gün önce bugün taktığımda filtreden köpükler gelmeye başladı acaba filtreyi kurumadan nemli bi şekilde takmıştım ondan olabilir mi yoksa başka bi sorun mu
usenmedimyaptimbirvelet Kuzeymerve evet, nemli bile olsa motoru bozuyor. nazikçe parmakla ovup 2 gün boyunca kuruması gerek mor filtreyi diyorsunuz di mi
durukusmom Kuzeymerve filtrede deterjan kalmış olabilir ben de filtreyi yıkayıp temizliyorum ama hiç böyle bir durum yaşamadım muhtemelen nemlidir ve deterjan kalıntısı vardır. Ancak yaptığınız çok tehlikeli nemli kullanım sonucu sorun oluşursa garanti kapsamından da çıkıyor bilginiz olsun
bianne_ Kuzeymerve filtresi asla tamamen kurumadan kullanmamanız gerekiyordu muhtemelen o yüzdendir dysonla iletişime geçin
Kuzeymerve usenmedimyaptimbirvelet evet farketmedim taktım hemen çıkardım köpüğünde motoruna bişey olmuş mudur
usenmedimyaptimbirvelet Kuzeymerve bilemiyorum canım inşallah olmamıştır. Garantiye girmiyor çünkü iyice kurusun bir daha deneyin