kahvepres kanalize ha yok ben jandarma sandm sizinkini bilmyrm cnm usulü nasıl inşallah dilediğiniz olur
kanalize kahvepres umarım herkesin gönlüne göre olsun inşallah küçük bebeğim var bir sene daha kalabilirim 🥲
kahvepres kanalize bizimde öyle valla nasıl edecm bebeğimle diye düşnyrm inşallah bu yılda kalrz burda😊
papatyam2019 kanalize canım siz düzce desiniz galiba değil mi oranın işleri nasıl yoğun mu biz en başa düzce yazdık çıkarsa inşaallah 🙏🙏
edanur2008 Sadekahve_ ben camı parlattım gelecegimi parlatır gibi geldim🤣🤣🤣 hayırlı yolculuklar olsun sizede🥰
annesiaslanannesi Sadekahve_ ay bizde cizredeyiz Şırnak Hakkari ilk iki tercihe gidecek dendi bakalımmmmm
Sadekahve_ annesiaslanannesi evet ya bende duydum bunu ve çok umut ediyorum bu söze insallah doğru cıkar 😌🌸
SelimZeynep Sadekahve_ eşim jandarma bizde bekliyoruz aynı anda açıklanacakmş polislerle benim umudum yarın akşama kimide cumartesi diyor 🥴 hepimizin hakkında hayırlısı olsun hakkari’den gitmek istiyorum bir an önce
Sadekahve_ SelimZeynep bende Şırnaktaaan 😌 bende öyle duydum aynı anda diye umarım da öyle olur 🙏🏻🙏🏻 gönlümüze göre olsun inşallah 🌸
papatyam2019 Sadekahve_ eşimgilin şubede de cumartesi diye konuşulmuş ama inşallah yarın açıklanır 🥲artık bir gün fazladan bekleyecek sabrım kalmadı 🙈
papatyam2019 Sadekahve_ totemler dua çemberleri ne var ne yok her şeyi yapmak lazım bu gece 😅 yoksa açıklanacağı yok