mom_of_two Yarın 3 aylık olucak nerdeyse 1 haftadir gece 🧿kesintisiz uyuyor🧿 o uyurken bende uyuyorum ama gece beslenmesini bırakması icin erken mi acaba ?
Nevsevmom mom_of_two benim de üç aylık 2 kere kalkıyor 9da yatıyor 1 gibi bide 4 gibi kalkıyor zaten en geç 7de de uyanıyor
yavrupotuncek mom_of_two hayır degil gece scuimiyorlar sadece bir aliskanlik söyle düşünün siz uyudugunuz esnada nasıl acikmiyosanix o da acikmiyo kilosu yerindeyse tadını çıkarın valla benimki 2-3 saatte bir kalkiyo 6 aylık
gulsahablak Kilosu iyise uyandırmayın ne güzel işte. Ama tabi biz doktor değiliz doktorunuz daha iyi bilecektir
VahsiKelebek_ Kilosu eğer iyiyse uyuması sorun değil aksine uyku düzeninin başlangıcı ve iyi bir ilerleme sağlama dönemi olur sizin için zaten çok acıkırsa kendisi kalkıyor biliyorsunuz ki
mom_of_two VahsiKelebek_ bende bu yüzden uyandirmiyorum alışkanlık haline gelmesin diye 😊 ilk kızım cok uyanırdı çünkü
VahsiKelebek_ mom_of_two aynen çoğu doktor uyandırılmamasının daha iyi olduğunu ve uyku düzeninin oluşmasına daha fayda sağladığını söylüyor içiniz rahat etmiyorsa yine gece bir kez uyandırabilirsiniz ama bence de gerek yok yani 🌸
meta1 mom_of_two uyandırma canım hiç alışsın gece uyumaya ben hata ettim hep uyandırdım 5 aya kadar 4 saatte bir şimdi hep kalkıyor ondan mı bilmiyorum ama keşke o günlerin kıymetini bilseydim uyandırmasaydım diyorum o ne kadar uyuyosa sende o kadar uyu tadını çıkar
happymuti mom_of_two benim bebeğimde 3 aylık olacak kaldırıp beslemek gerekiyor çünkü gece uykuları ağır o yüzden uyanmıyorlar
Ftet happymuti mesela gece kaç saat uyuyor kaldırmazsanız ve ne zaman kaldırıyorsunuz birde gündüz uykusu nasıl kaç saat kaç kez uyuyor 😊 ben merak ediyorum benim bebeğim 77 günlük
happymuti Ftet bebeğim 85 günlük dün gece uyanamadım 12 de emzirmiştim birazda mama verdim sabah beşe uyandırdı sabaha kadar çiş yapmamıştı mesela normalde 3-4 saatte bir bez değiştiriyorum gündüzde 2-3 saatte bir emziririm 1 defada mama veriyorum gündüz
happymuti Ftet normalde sabah 6.30 da kalkar 10 da 1 saat uyur 12.30 da uyur öğlen 17.00 de kalkar akşam 9.30 da yatırırım