AselAksoy Merhabalar, kızım 3 önce dünyaya geldi. Dün ve bugün çişini yaptığında bezinde turuncu, kırmızı karışımı bi renkte lekeler vardı. Bu durumu yaşayanınız var mı ? Lütfen yardımcı olur musunuz ?
Elifhifa AselAksoy ilk doğduğu günlerde bizde de olmuştu çok korkmuştuk. Doktor kız bebeklerde normal olduğunu söylemişti ilk günlerde. Güzel bi şekilde açıklamıştı sebebini ama şuan aklıma gelmedi. Yinede doktoruna götürün ama çünkü muayene tahlil istemişti yinede doktorumuz ne olur ne olmaz diye
ML0919 AselAksoy merhaba sizi yanıltmak istemem ama bildiğimi paylaşayım, benim oğlundada oldu ilk günlerinde turuncumsu bir renkti, doktor yeterli sıvı alımı olmadığında olur daha sık emzirin demişti.
Azraaktag AselAksoy şimdi başlığa dışkıda kan demişsiniz içerikte çişinde leke diyorsunuz? Dışkıda kan besin alerjisidir, çişli bezde görünen kiremit turuncumsu renk ise sütünüz yetmiyordur bebek yeterli sıvı almıyor dmektir diğer ihtimalde idrar yolu enfeksiyonu.
AselAksoy Deletedmom110 Cuma günü gideceğim ama hastaneyi aradım normal olduğunu söylediler endişelendim açıkçası :/
AselAksoy Elifhifa aradım hastaneyi bana da normal olduğunu söylediler. Doğum sonrası olabiliyormuş. Nedenini merak ettim :/
Beybibeybi AselAksoy bizdede olmuştu 2 doktorda 2 aya kadar kız bebeklerde annenin lohusalık halleri görülebilir göğüsten süt gelmesi ufak kanamalar gibi kaka idrArda mı kakada mı kakadaysa problem çünkü
Elifhifa AselAksoy kız bebeklerde anneden geçen hormonlarla ilgiliydi sebebi ama net açıklamasını inanın hatırlayamıyorum korkmayın bişey yoktur inşallah kız bebeklerde genelde oluyormuş