babycoming Kızlar selam🐥 kurban bayramında tatil düşünüyoruz bebegim 2.5 aylık olacak o zaman, ama cekiniyorum da bir yandan suya sokabişir miyim ya da soğuk alır mı vs. Önerileriniz varsa cok sevinirim🌸
Eylul301023 babycoming geçende böyle soru gelmişti internette 4 aydan küçük bebekleri denize sokmayın 7 kilonun üstünde olsun ve başını dik tutuyorsa sokun yaziyordu
defnemiraybebek babycoming geçen sene o aylarda gitmiştim ben denize sokmamıştım ama keşke sokaaydım herkes sokuyordu bol bol besle sıvı kaybı olmasın ve eğlenmene bak en çok uyuduğu zamanlar sonrası daha zor oluyor 😂
Begm_i babycoming daha küçük annesi yağ dokusu tam gelişmediği için doktorlar önermiyorlar en az 6 ay deniyor..
babycoming defnemiraybebek ben de hep kücükken daha rahat dedikleri için bir cesaretlendim insallah güEl gecer😆🌸
babycoming defnemiraybebek peki bebeginizi nasıl korudunuz güneşten siz denize ghavuza girerken, bir de ne giydirmiştiniz😆
defnemiraybebek babycoming çok sıcaktı zıbınla durdu,genelde gölge de durdu güneş kremi falan kullanmadım doktor önermedi