Mariam Muzisyenanne cnm ben özel aritmi hastanesinde yaptırdım 550 TL ye ve çok ilgiliydiler doktorun ismini unuttum zaten 1 doktor var sünnet için tavsiye ederim 😊dorukta 650 demistiler medikal Park 750
HzlBrls Muzisyenanne SineMuratUtku 14 aralıkta Erdal beyin özlücedeki muayenehanesinde olduk çok memnun kaldık oğlum kısa sürede toparladı sünnetin ertesi günü hiç sünnet olmamış gibiydi. Doktorumuzun ilgisi ve ameliyatıda başarılıydı tavsiye ederim
FundaAlparslan Muzisyenanne 35 günlüktü yaptırdığımızda özel aritmi Osmangazi hastanesinde Fatih Göçer’e yaptırdık eve geldiğimizde hiçbirşeyi yoktu mışıl mışıl uyudu sabaha kadar valla 🙏🥰
Mltmert16 Bende bekliyim şuracıkta 🙈 canım bizde bu ay sonu yaptırmayı düşünüyoruz çekirge dorukta Turgut Türkel e gidicez
SineMuratUtku Bizde bu hafta görüşmeye gideceğiz Özlüce de Erdal Bey var. Kendisi hakkında hep olumlu yorumlar aldım. Ayrıca çocuk doktorumuz da onu önerince karar vermiş olduk.
SineMuratUtku Mltmert16 bebeğim 4 aylık canım, Erdal bey 750₺ ücreti. İlk önce muayene ediyor 250₺ ödemesini yapıyorsun sonra sünnet yapıyor geri kalan 500₺ ödemesini yapıyorsun.
Mltmert16 SineMuratUtku anladimm canım benimde oğlum 10 aylık pipisi biraz küçükmüş o yüzden lokal olamicak ameliyathane de anestezili olcak bakalm bu ay sonunda gitmeyi düşünüyoruz bizde 5 aylıkken görüşmeye gittiğimizde 9 10 aylık olsun bekleyelim demişti çünkü
TugbaEymn05 Yıldırım Doruk Hastanesinde Eren Beye yaptırdık 450 TL fiyatı. Çok iy bir doktor sünnet olurken bebeğimiz aile boyuda yanındaydık 😊
Hasanmervekya Ben Erdal bey e yaptırmıştım oğlumun sünnetini 8 aylıkken doruktaydı o zaman çok memnun kaldım iyi ki de ona gittim
Muzisyenanne FundaAlparslan fiyatı ne kadardı canım? Bir de randevu alıp gittiniz gün mü verdi nasıl oldu süreç?
algunas FundaAlparslan merhaba, bizde fatih beye gitmeyi düşünüyoruz bebeğim 5 aylık her anne gibi biraz endişeliyim. Bilgi alabilir miyim? Sonrasında krem mi sürdünüz nasol geçti
FundaAlparslan Muzisyenanne doktor bakıyor kontrol ediyor sonra müsait gününe sizede uygunsa gün veriyor fiyat Yanlış hatırlamıyorsam 650 falan dı fakat araya yılbaşı girdi artmıştır fiyatlar büyük ihtimalle 🙏🥰
TugbaEymn05 Muzisyenanne aylık kontrole gittik orda gösterdik doktora ertesi günü müsaitmiş hemen yaptı 10 dk sürdü sünnet ve hiç bir sıkıntı yaşamadık sadece ilk idrarını yaparken çok ağladığından sonra hiç birşey olmamış gibi devam etti 😊@
Muzisyenanne TugbaEymn05 peki çocuk doktoru mu çocuk cerrahisi mi yaptı sünneti anlamadım aylık kontrol yazmışsın ya