birprens_birprenses Kızlar bebeğim 6 aylık hero baby kavanoz mama veriyorum gün içinde birçok kişi sağlıksız olduğunu bebeklerin boğazında iltihap yaptığını söylüyor bebeğine yediren yada bu konu hakkında bilgisi olan var mı
kimbumadam birprens_birprenses Yani böyle güzel bir mevsimde ek gıdaya geçmişsiniz Herşey taze Neden bunu veresiniz ki😊
Eylul301023 birprens_birprenses kendiniz niye yapmıyorsunuz ki bu sebze meyve purelerinden bahsediyorsunuz değil mi
askbebegimmbenim birprens_birprenses biz tadimlara 5 aylıkken başladık şimdi 6 ay 8 günlük. Okadar mız mız ki bişey hazırlarken 5 dklik isim oluyor 30 dk ama ben evde günlük hazırlayıp veriyorum. Dışarı çıkarken hiç. Birşey yediremiyorum bende disardayken en azından alıp yedirmek istiyorum zararı varmı daha hiç denemedim Evdeyken bı şekilde yapıyorum ama disardayken sadece anne sütü alıyor ekstra veremiyorum
birprens_birprenses kimbumadam tabiki kendi yaptığım daha sağlıklı onun farkındayım ama bazen yapamadığım zamanlar oluyor o süreçte ona basvuruyorum
birprens_birprenses Eylul301023 evet ondan bahsediyorum kendimde yapıyorum çok zorda kaldığımda yada dışarıda isem yanımda yoksa alıp yediriyorum
kimbumadam birprens_birprenses daha 6 aylık canım :) Tek öğün Birkaç ay sonra napıcaksın kahvaltısı ayrı arası ayrı Haşla ver olmuyo yemek yapıyosun vs O yüzden bi program yapmanda fayda var Sen yaparken bebişi oyalicak bir şeyler vs
Eylul301023 birprens_birprenses o zaman tabi yapacak bir şey yok eğer planliysa gittiğiniz yerler önceden yapıp kavanozda muhafaza edebilirsiniz ama plansizsa bir şey diyemeyecegim ben vermemeyi tercih ediyorum ama mecbur kalınca hipp markasının içeriği temiz diyorlar ondan alabilirsiniz içine bakıp
Eylul301023 birprens_birprenses rica ederim çoğu yerde var ben kendime alıyorum çok sevdiğim için ordan biliyorum 😂😂😂
Kuzucukumsu Walla bazen kavanoz mamaların pazardan aldıklarımızdan daha doğal olduğunu düşünüyorum hipp kavanoz maması organik besinlerden. Bizim pazardan aldığımız meyvelerde ne gibi ilaçlar var acaba.
busragunesm Kuzucukumsu bebeğim 6aylık tadımla yeni bitti kavanoz mamaları günün hangi öğününde veriyorsunuz ve bu şekilde püreler ilerde katı gıda reddine yol açar mı acaba
Kuzucukumsu busragunesm kızımda kullanmıştım yumurta satışını içine katarak yediriyordum bazen kahvaltıda. Diğer öğünler pütürlü yiyordu