balli_cilek Kızlar soldan brewest mı. Ne varmış tam yazamadım kullanıp faydasını gören var mı bebeğe sakıncası olur mu bestlak kullanıyordum bunu denemek istiyorum sormak istedim
durukusmom balli_cilek bebeğe sakıncası yok süt arttırmak için takviye olarak kullanılıyor ama ben çok fazla etkisini görmüyorum yine de kullanmayı sürdürüyorum. Galactago daha etkili olmuştu bende
alin12_ balli_cilek bebege sakıncası tabikide olmaz çünkü emziren anneler için yapılmış bir vitamin. Bn kullanıyorum. İyi ki başladım daha önce birçok süt arttırıcı denedim. Bestlak dahil. Hiçbirinin bu kadar faydası olmamıştı. Günde 6 adet yutuluyor. ☺
alparslan1_ balli_cilek ben kullandim çok sütümü arttırmıştı. Solgar zaten guvenilir vitamin ilacları satıyor. Oneririm
balli_cilek durukusmom ya içinde sülfit falan var yazıyor burda birine sormuştum bi sakıncası olmadı demişti de tekrar sormak istedim bende işte bestlak kullandım bide bunu çok duydum denemek istiyorum bakalım
balli_cilek alin12_ sabah öğle akışı 2şer tane değil. Mi bende aldım akşamdan hem ne başlayayım yemeklerden sonra mı bir de ☺
balli_cilek sessi bende eczaneden aldım ya internette vardı hatta daha uygundı ama ben güvenemedim böyle şeyleri de internet almak ne bileyim ne olur ne olmaz
alin12_ balli_cilek günde toplam 6 tane yutulacak. 4 saatte bir dedi eczacı bana ama, uyku saatlerimiz de olduğu için 2 saatte bir falan yutuyorum ben. Aksam 10 da alıyorum son ilacımı. Kendinize göre ayarlayabilirsiniz.