a_s345 Merhaba anneler süt alerjisi geçen birşey mi oglum 6 aylık oldu ve suan diyeti açtım eskisi gibi tepkimeleri yok geçen birşey mi bu
3kedili2bebekli a_s345 evet geçen inşallah geçmiştir sizin bir şey bende bu pazar basliyorum inşallah 6 ayı biraz geçti bebeklerim kendim diyeti açmadan önce onlara yoğurt yedirecegiz doktor önerisi ile (sütünü tehlikeye atmayalım dedi farklı bir yaklaşımı var )
a_s345 3kedili2bebekli bana ilk kendin aç dedi yedirmeden önce hala yogurt ve süt de tepkime var ciltte pütürler oluyor ama eskisi gibi değil
a_s345 3kedili2bebekli 4.5 aylıkken ek gıdaya başladık 9. Ayda bebeğime vericem yogurt vererk onun da diyeti açılıcak
3kedili2bebekli a_s345 benim sütüm çok az premature olduklari için doktorum sütümü riske atmak istemedi alerji yaparsa ek gıdayı erteleriz emzirirsin diye
a_s345 3kedili2bebekli anladım süt için kuru dut suyunu içmenizi tavsiye ederim çok güzel süt yapıyor siz kaç aydır diyettesiniz
3kedili2bebekli a_s345 6 aydır diyetteyim neler içmiyorum ki 😂 solgara basladim şimdi o çok fark etti şükür