Senaxxx Arkadaşım uzun zamandır çocuk deniyor dün hcg 47 gelmişti bugün 40 a düşmüş. Kesin düşük mü yapıyor kızlar eğer öyleyse ben ne yapacağım nasıl destek olacağım yıkılacak 😞
Kuzularinanasi Senaxxx ayni yerde mi olculdu.1 kez daha aybi yerde olculsun 2 gun sonra ,ztn dusukse doktor aciklamasini yapar.biz burdan net diyemeyiz daha 2 kez olcum olmus
ikievlat Senaxxx malesef bu kadar küçük beta da yerleşme değildir kendimden biliyorum yerleşme sanıp dış gebelik yaşadım 🥺Rabbim tekrar nasip eder inşallah 💕
Senaxxx Kuzularinanasi evet farklı hastaneler Dr a gitmiş tekrar ölçelim demiş kız sabaha kadar ağlamış 😞
Senaxxx Durununannesi3433 lekelenmesi var 4 gündür. Kız embriyom tutunacak minik embriyom diyordu. Yerleşme kanaması dedik biz kendi aramızda ama hcg düşünce ne diyeceğimizi bilemedik
Senaxxx ikievlat size de geçmiş olsun kardeşim amin Allah ım hayırlı evlat nasip etsin arkadaşıma ve isteyen dileyen tüm kadınlara
ikievlat Senaxxx amin inşallah şuan 6 aylık hamileyim hemen hemen düşüğün ardından hemen kalınabiliyo inşallah sizinde arkadaşınız kalır hemen 🌸
gencmom_ Senaxxx tanıdığımından böyle oldu ama arkasından kolayca hamile kaldı doktoru da rahim temizlendi istersen korun demiş Allahım en doğru zamanda arkadaşına bebek nasip etsin
Begm_i Senaxxx test aynı klinikte mi bakıldı? Eğer öyleyse kimyasal gebelik maalesef. Düşük sayılmıyor vücuda tutunmadan atıldığı için. Anne diğer ay tekrar hamileliğe hazır oluyor.