Prensesin_Annesi_ sibelturan Eczane tekmisyeniyim doktor kontrolünde düzenli kullanan ve memnun kalan hastalarım vardı
sibelturan Prensesin_Annesi_ merhaba teşekkür ederim cevap için içerisinde büyüme hormonu var ozmaan sıkıntı olmaz ben onu dusundm de
yasemincanakci Kızım 3 yaşında 1 kutu kullandım onda bile etkisini gördüm. Evde desteksiz ışıkları yakamiyordu 1 ay sonra yakmaya başladı. Yeni aldığımda hastalik dönemindeydi salgın coktu immun c önerdi eczacim simdi ona başladım.
yikeya 2012 oğlum var 1.40 boyunda yaşıtlarından bayağı kısaçok üzülüyor eşimde kısa bende fakat bazı çocuklar çok acımasız..doktora götürmeyi düşünüyorum 12 yaşında
-Ygtbgra yikeya benim oğlumda 9 yaşında yaşıtlarından kısa düzenli argivit kullandık ama işe yaramadı benim boyum kısa ama eşim 1.80 doktora götürdüm ortalamanın altında dedi canım çok sıkıldı ama doktor önemsemedi başka bıyere falanda yönlendirmedi
endoplazmikretikulumiste -Ygtbgra troid baktırın hormonal olabilir endokrine gitmeniz gerek basket voleybola yönlendirin yukarı asılmasını sağlayın protein alımını artırın fermente süt ürünleri verin tahin üne kalsiyum deposudur verin mutlaka .
-Ygtbgra endoplazmikretikulumiste tiroidleri falan normal bütün kan tahlilleri iyi çok şükür ama çocuk doktorumuz endokrine yönlendirmedi futbol kursuna gidiyor ama basketbola hiç ilgisi yok bakalım başka doktora daha götürmeyi düşünüyorum