refresher Selam anneler, bebeğim 6 aylık sütüm artık pek yeterli değil çişli bezleri azaldı. Mama olarak Aptamil ve Aptamil prosyneo denedik ancak kesinlikle sevmedi acaba tadı anne sütüne yakın önerebileceğiniz bir mama var mıdır?
bal203 refresher golden goat kesinlikle 3 mama degistirmis birisi olaraj keci sutlu mama ve anne sutune en yakin mama suan 2 aydir onu kullaniyorum gaz vs hic bisey yasamadik
Prensesin_Annesi_ refresher Gaz sorununuz varsa aptamil conformil öneririm benim kızım 2 aylık oldupu dan beri sütüm olmadıpı için bunu kullanıyoruz güzel kilo aldı ve kolik olmamıza rağmen bu mama kurtarıcımız oldu birazda yaplı bir mama sükür kabızlık sorunuda hiç yaşamadık
tantuniayrangerisiyalan refresher Ben çok pahalı diye almıyorum ilk zamanlar aldım ama keisnlikle Golden Goat. Tadı kokusu bile hepsinden farklı çok güzel bebeğim de sevmişti. Şuan Sma optipro kullanıyoruz bunu da sevdi.
refresher tantuniayrangerisiyalan haklıymışsınız, golden goat tadı diğer mamalara göre daha soft bence anne sütüne çok yakın. Şimdilik bebeğim diğer mamalara göre daha çok kabul etti bunu umarım bozulmaz 🙏🧿
Ummuhan-ckr refresher aptamili benim bebeğimde sevmedi sma comfort kullanıyoruz çok memnunuz hipp bizde kabızlık yaptı o yüzden deneyip hemen bıraktık sma ya tektar devaö ediyoruz
tantuniayrangerisiyalan refresher Aptamil benimki de içmedi bi biberon olduğu gibi ağzından burnundan kustu. Sma kokusu tadı güzel değil zaten şuan biberon reddi var ama öncesinde içiyordu. Şuan uyurken veriyorum içiyor kilo alımı da iyi
refresher tantuniayrangerisiyalan umarım hepimizin bebekleri şu red olayını aşar Allah sabır versin biz annelere
tantuniayrangerisiyalan refresher Şifa olsun bizim de biberon reddi geçti çok şükür. Sevindim bebeğiniz için de inşallah içer hep 🫶🏼