Meriskus Ne yersem elimde görüp istiyor kızım bu yüzden onun için Sağlıklı atıştırmalık önerilerinizi bekliyorum ? Çubuk kraker falan seviyor ama vermek istemiyorum Siz neler veriyorsunuz?
motherisbackk Meriskus züber markalı şeylerden veriyorum ben. Hurma topu vs katkısız şekersiz çok seviyor benimki
Sevvl Meriskus e bebegın gongu var onun ile züberin hurma toplarını verıyorum ceviz fındık fıstık böyle gecıstırıyorum he birde ebebekten bar aldım ama sevmediler bi deneyın çikolata tarzında bar belki sever sizinki
Eced Meriskus ben kendim bebe bisküvisi yapıyorum boyutunu hafiften tutabileceği şekilde yapıyorum,bebek keki yapıyorum şekersiz pekmezli cevizli muzlu bayılıyor
limonzeytinmom Meriskus züber ve humm markalar cocuklar için katkısız 👍🤌 atıştırmalık yerine verilebilir.
Meriskus motherisbackk o aklıma kurabiye tatzı seyler varmıs sağlıklı onlardan almayı düsünüyorum bide :)
Meriskus Sevvl evet görmüştüm canım cips vardı ondan almıştım Kurabiye kek tarzı seylere bakmak lazım aslındaaa gongda olur züber markalı seyler marketlerede geliyor bide onları deniycem
Meriskus Mree canım bende öyle ama Şekerli şeyler vermek istemiyorum yaa alışmasın diye Yoksaa hamur işleri kek falan bayılıyor Bana yedirmiyor o yüzden ona sağlıklı şeyler yapayım Beni rahat bıraksın😀
kimbumadam Mree pekmezi fırınlamayın ısıtmayın kızlar kanserojen madde ortaya çıkarıyor , ıspanak mantığında
Meriskus feyzas bende severim sütün içine :) ayy bebe biskivisi uğraştırıyor diye denemiyordum deniyim bari kızımın elini veririm oyalanır
Aleyunll Meriskus havuçlu tarçınlı yapabilirsiniz şeker katmadan tam buğday unu ile çok güzel oluyor pekmez katılmaz sağlıksız oluyor