Lenali Merhaba hanımlar Bebeklerinizi en erken kaç yaşında kreşe verdiniz ? Memnun kaldınız mı ? Ne gibi sorunlar yaşadınız ? Özellikle vardiyalı çalışan anneler nasıl yaptınız ? 2 yaşında mecburen vermek zorunda kalabilirim içim içimi yiyor . Fikirlerinize deneyimlerinize ihtiyacım var .
aslanmommm Lenali bizim fikrimiz 2 yaşında bezden çıkar çıkmaz vermek çünkü evde sıkılıyor sürekli oyun isteyen bi çocuk
AlpSol Lenali 1 yaş 7 aylıkken vermiştim büyük oğlumu , size tavsiyem yaz okulunda verirseniz daha çabuk ve kolay alışır ortama Eylülden itibaren verirseniz hasta olma ihtimali daha yüksek , yaz okulunda çocuk sayısı az olur
NeslihanBusra Lenali 3 buçuk yaşında yarım gün vermiştim, çok bi sorun yaşamadım sadece ben 2. Dönem vermiştim ilk dönem başlayan çocuklar her şeye alışmıştı biraz o konuda zorlandı. Tabi benim verdiğim devlet okuluydu bezli kabul etmiyorlardı
Adiyebiri Lenali Lenali 22 aylıkta verdim kızımı kreşe 1 ay oldu çok mutlu baya alıştı. Ben ilk başta baya vicdan azabı falan çektim ağladım ben nasıl anneyim diye ama kızımdaki değişimi görünce ve mutlu olduğunu görünce çok doğru karar verdiğimi anladım. Yani ilk naşta annelik kolay değil canınızdan öteyi bırakıyorsunuz ama çocuğunuza evde de yetemiyoruz. Sosyalleşmek istiyorlar
Lenali aslanmommm Bakacak kimse olmayacak ben biraz mecburiyetten vereceğim maalesef aslında istemiyorum . Çünkü zaten aktivite için saatlik okullar var ama şartlar işte
Lenali AlpSol aa baya erken . Nasıl oldu peki adapte olabildimi ? birde sanırım gündüz gidiyorlar akşam bitiyor dimi ?
AlpSol Lenali 2 kreş değiştirdik alışma süresince Yaz okulunda verdiğim için hastalıksız adapte olmuştu 2-oğlumu 2 yaşta ama mart başı şubat sonu vermiştim hastalıktan çıkamadık , haftada 2 gün giderse gitti kalan günleri hastaydı
Lenali Adiyebiri Hayırlısı olsun evladınız ve sizin için 🙏🏻 Fakat ben çalışan bir Anneyim . Çalışmayan bir Anne olsaydım verme taraftarı değildim beraber bol bol aktiviye yapıp dışarda çocuklarla sosyalleşebilirdi . Ama ne yazık ki hem iş hem belli bir aydan sonra bakacak kimsemiz olmadığından kreşe vermek zorunda kalacağım :/