Munevver66 3 aylık kızımın sürekli kuru bir öksürüğü var artık çocuk öksürmekten harap oldu birde balgamı var doktor bu damlayı verdi ama emin olamıyorum kullanmadım hala, kullanan var mı herkes alerji için kullanıyor genelde araştırdım kızım için uygun bir ilaç mı sizce
Alparslanim1 Munevver66 bizde kullanmistik 3 aylıkken. Bi süre uyku yapıyor. Başka hastalığında verdiğimde uyutmamisti bizi
Yesimgulcakir Munevver66 çocuğunuzda ki belirtiler alerjiyi gösteriyor zaten inş işe yarar damla .Bizde bu ilaçla daha 2 aylıkken tanıştık Şuan 10 aylığız hayatımız dan komple çıkamadı hala kullanıyoruz çünkü alerjik bir çocuk olduğu için çok sık hastalanıyor
Nehirrella Munevver66 ben alerji için kullandım o dönem. Araştrdığımda geçmeyen uzun süreli öksürük için kullanını da biliyorum hatta hemen kestiğini falan söylemişti. Geçmiş olsun 🌸
Munevver66 gecesen bakıyorum genelde burun akıntısı vs gibi alerjik durumlarda kullanmışlar bizde öksürük ve balgam var
Mrvsmt2502 Munevver66 geçiş dönemlerinden alerji kaynaklı boğaz ağrısından kullandık iyi gelmişti. 1 hafta kadar kullanıp bıraktım uykunyapıyordu akşam yatmadan veriyordum
Superrmommy Munevver66 biz şuan kullanıyoruz bebeğim 8 buçuk aylık prematüre. Eve geldikten sonra bu 2. Yada 3. Kullanışımız bize çok iyi geliyor uyku yapıyor ama normalde alerji ilacı olarak geçer ve alerji ilaçları uyku yapar normalde. Kg başına 1 damla olacak şekilde veriliyor. Biz mamasına koyup veriyorz
asam Munevver66 bizde yogun geniz akintisi icin kullanmistik doktor bi kac gun snra okurugu baslar demisti ama damlayi 5gun kullandik gecti kullanin bnce faydasi oluyor uyku ewet ilk iki gun yapior ama snrasinda alsiyiolar snirim bizde yapmamisti sadece 2 gun cok guzel uyudu
edarenazo Yesimgulcakir bazı doktorlar kullanılmamasını öneriyor bazıları ise kesinlikle kullanacaksın diyor kime inanacağımı bilemedim 🥹
Yesimgulcakir edarenazo dün gittim alerji doktoruna zaditeni kestirdi eğer bir faydasını görmüyorsanz kullanmanıza gerek yok zespira kullanılacaz dedi ona rapor çıkarttı
Yesimgulcakir edarenazo yok zaten çok küçük olduğu için de anlamak mümkün değil sadece kontrol amaçlı zespira kullanacaz baskılamak için dedi, Eylül ayında deri testi istedi ama kesin çıkacak diye birşey yokmuş
antaress Munevver66 ben hala kullanıyorum oğluma 3 buçuk aylıkken başladık şu an 8 aylık, deri tepkili besin alerjisi var,egzama vs. Ek gıda süreci zorlu çünkü çok şeye tepki veriyor, kaşıntıları azaltıyor, öksürük için kullanıldığını da duymuştum.