motherthea 2 gün önce ateşlendi doktora götürdük kan idrar temiz dedi burnunu aç bolca dedi gribal enfeksiyon geçiriyormuş ateşi 1 gün sürdü bugün de çok fena öksürüyor büyük insan gibi neden olabilir yine götüreyim mi sizce yarın
gncglozclk motherthea benim yegenım 8 aylıktı 5 gun ates surdu gribal enfeksiyon oda idrar kan temiz cıktı 3 gun boyunca acilde serum verdiler ates dusmedi surekli yuksekdi sonradan oksuruğe cevirdi oda cok gecmıs olsun 💕
Meriskus motherthea ateşten sonra öksürük olurm canım hırıltı varsa Balgamlıysa tekrar götür ciğere inmesin Göğsüne ayak altına sırtına vikis sür az ama yakar Burnuna serum fizyolojik cok yapma hızlı basınctan kılcal damarlar zarR görebilir Bize doktor seniz tuzu spreyi vermişti Yatarken yanına soğan kss ortasına karanfil ek cocugun yanına koy Bol duş aldır
motherthea gncglozclk çok sağolun bizim ateş çok yüksekti düştü ama öksürüğe döndü 🥲 sabah yine götürücem öksürüğü baya kötü teşekkür ettim Cevap için🌸
motherthea Meriskus spreyi sıkınca çok ağladı canım sterimar aldık kabul etmedi bolca burnunu yıkıyorum serumla çekiyorum balgamlı değil ama çok kötü öksürüyor ateşi yok çok şükür ama sabah götürcem randevu aldım ihmale gelmez küçücük cok teşekkür ederim😊