yenigelmedmgerigeldm Kızlar bu saatte uyumadım sebebini de bilmiyorum tlf da öyle takılırken hacamat çıktı karşıma. Konuşmada gecikme yaşayan çocuklarda da işe yarıyormuş doğru mu bu , yapıpta faydasını gördüm diyen var mı ?
biroglanannesii1 yenigelmedmgerigeldm Gerçekten mi arkadasim sence de çok saçma değil mi hacamat konuşma ya nasıl bir etki yapabilir dil terapisti ne gitseniz ya
Ogretmenannex yenigelmedmgerigeldm hacamat toksin yükünü atar etki eder artı dil terapisi de alırsa desteklenir .
Tecrubesizaile0334 yenigelmedmgerigeldm konuşmada yarayıp yaramadığını bilemem ama ben yeni doğan bebeğime bile yaptırmıştım gerçekten maneviyatlı biri yaptığındada işe yaradığını düşünüyorum 💭
Ecemsultan yenigelmedmgerigeldm konuşmayı bilmiyorum ama benim boyun ağrıma ve göz kanlsnmama çok iyi gelmişti
123aa Hacamatın pek çok şeye faydasi var ancak iyi birine yaptırmak gerek Instagram’da kadim hemşire var oraya bakabilirsiniz vücutta biriken toksinlerin temizlediği için ise yarayabilir
yenigelmedmgerigeldm 123aa teşekkürler🙏 bulunduğumuz yerde var mı diye araştırıyorum fakat biraz da korkuyorum 🥲
yenigelmedmgerigeldm biroglanannesii1 gitmedigimi gitmeyeceğimi nerden biliyorsunuz hanımefendi? Burda basit bir soru sormuşum bilen var mı diye bilmiyorsanız bilmiyorum demeyi tercih edebilirsiniz 🙂
biroglanannesii1 yenigelmedmgerigeldm Siz gitmiş olsaydınız bugün buraya hacamat cocugun konuşmasını düzeltir mi diye sormazdiniz giderseniz amenna ne güzel herkesin çocuğu iyi olsun bilen var mi diye sormuşsunuz ben de etki etmeyeceğini söylemişim hayır etki ediyor yaptırın mutlaka dediğim de mi sizin için iyi olacaktım anlamadım
yenigelmedmgerigeldm Tecrubesizaile0334 ayy çok iyi. Toksinleri atıyor ya vücuttaki metalleri o yüzden. Ama bildiğim bir yer yok yaşadığım yerde ☹️
biroglanannesii1 balmom59 Yoo gayet iyi biliyorum bir bebeğe yapılmasını doğru bulmamakla birlikte konuşmaya etki edecegini de hiç düşünmüyorum herkesin kendi kararı isteyen çocuğuna istediğini yaptırsın ama konuşmaya etki etmeyecektir bunun yerine terapistlere gidebilir
Tecrubesizaile0334 yenigelmedmgerigeldm sadece para için çok kupa yapıp bebeği mahvedenlerde var aylarına göre sayıları varmış çünkü yinede şansın varsa bi araştır derim 😊
tunaaamom24_ yenigelmedmgerigeldm Instagram’da gul_akademi sayfasına yazın. Eğer şehrinizde yapan biri varsa yönlendiriyorlar bilgi alabilirsiniz. Ben de üç aylık oğluma yaptıracağım inşallah, eşimi bu zamana anca ikna ettim yoksa daha yenidoğan döneminde yaptıracaktim
123aa yenigelmedmgerigeldm küçük bebeklerde bel bölgesine bır tane yapılıyor diye biliyorum ve benim onun kupası ayri oluyor serçe parmak gibi ince
maca yenigelmedmgerigeldm Deneyin bence peygamberimize miraçta verilmiş arkadaşım yapıyor gazlı bir bebeğe yapmıştı yeni doğmuştu bir aylıkta olabilirdi hatırlamıyorum gazını azalarttı ağlamaları kesildi bi yerde yazı okumuştum ölmüş bir bebeğe hacamat yapmışlar bebek tekrar hayata geri dönmüş iyi bilen biri okuyarak duasını ederek yapsın