Delux Kızlar 10 günlük bebeğim var aşırı gaz sancısı var kımyon suyu içirdim bir çay kaşığı sıkıntı olmaz diye bılıyorum yardımcı olur musunuz?
beyzzsenturkk_ Delux ılık duş masaj yapabilirsiniz havluyu ısıtıp karın bölgesine koyabilirsiniz sıcaklığına dikkat edin bacak egzersizleri yaptırmaya calısın haraketsiz kalmasın en azından kendi cıkarana kadar gaz yapabilecek seyler tüketmeyin
melamu Delux bitkisel gaz damlaları kullanabilirsin doktoruna sorup yazdırabilirsin ve ayaklarını sıcak tut masaj yap bol bol geçer inşallah
lceLady Delux Bende vermiştim cok etki sagladı anında gaz cıkardı bizede ama 1 aylık falandı o dönem Saat yonunde karnına sırtına masaj yapın bebek yagı veya krem ile Bacak egzersizleride yapın iyi gelecektir
Delux Sinemskrglu kımyom rezene anason ıcıyorum ama maalesef etki etmıyor sabahtan beri kıvranıyor ıkınıyor 😫 gaz sorunu için erken sanıyordum
lceLady Delux Oğlan mı? Oğlan ise daha sancılı oluyor 🙈 Omzuna al bebegi poposuna hafif sert vur avuc için ile
mymom81 Delux hayir bende verdim sıkıntı olmaz insallah☺️ ama ben 3 cay kasigi kadar verdim ılık bir şekilde. Bunu 4 defa yaptım. Farkli gunlerde tabii. Hemen 20 dk icinde etkisini gösteriyor.
Deletedmom_216 Delux 10 gunluk cok kucuk icirilmemeli bence ki basit olan icecek su bile bebege icirilmiyo siz baharat vermisisniz. Kendiniz icin onu yediginiz seykere kilyok atin. Gaz masaji var youtubede onu yaoin gaz damlası da alabilirsiniz
Busraata33 Delux no no nooo.İçirmeyin hiç birşey emziriyorsanız siz için.Bağırsak florasını bozmayın daha çok küçük banyo ve masajla halledin.
35791 Gaz sancılarının 15 günlükten sonra başladığını öğrenmiştim kimyonu siz içip bebeğinizi emzirebilirsiniz sütü de arttırır ama zaten sütünüz fazlaysa bebek için tazyikli süt alımı da gaza sebep olurmuş onun içinde sağılması gerekirmiş
iremnuryilmaz 28 günlük bebeğim sabahları ayağının altına topuklarına acı elma yağı ile masaj yapıyorum faydasını gördüm
balmom59 Delux valla yanlışsada bilmiyorum ama bende vermiştim hemde bi kaç hafta Kendimde içmiştim sabah akşam papatya kimyon ikisini kaynatıyodum Bebeğimede bi çay kaşığı veriyodum ancak öyle rahatlıyordu
Delux balmom59 valla verdim verdikten sonra uyudu rahatladı bebeğim kimyonun zararı olmaz diyebiliyorum bende ılk bebegımı onunla büyüttüm ama biraz daha geç başlamıştım