Elif1596 Kızlar bebeğim 1 yaşına girdi yumurta pişiriyorum yemiyor kabaklı yapıyorum yok sade yapıyorum yok çıldırcam artık veriyorum çıkartıyor hemenn bende omlet tarzında yedirmek istiyorum haşlamasınıda muzla yer başka imkansız napıcam yardım edinnnn
bikupakahvee Elif1596 hipp in 5 tahıllı unu var Ben ona yapıyorum unu suyla açıp püre kıvamına getirin içine haşlanmış yumurta sarısını ve ceviz ekleyip verin benim kızım bi böyle yiyor bende kaç karışım yaptım sade verdim en son böyle yedi
Lolik Elif1596 buharda pişirmeyi denediniz mi Omlet yapar gibi hazırlayıp yağlanmış fincana dökün Su dolu tencerede kapağı kapalı pişirin Pamuk gibi yumuşacık oluyor belki bu şekilde sever
lohusaserbeti Elif1596 internette değişik bi tarif gördüm labneyle karıştırıyp pişriyorlar güzel gözüküyor biz kabızlıktan dolayı tam katı gıdaya geçemedik geçince yapıcam
Lolik Elif1596 hadi yaa😕 zorlamayın o zaman illa ki yer benim oğlum peynir zeytin ağzına sürmüyordu şimdi kaşar ve zeytin delisi önünden zeytin kaçırıyorum 😄
cinarcinar Elif1596 Benim bebeğimde eskiden babannem yapardı yalancı kuymak Yumurta yoğurt un biraz tuz. biraz çırpın yağlı tavaya dökün topaklanırsa suyla biraz açın. Bende yolu böyle buldum:)
Elif1596 cinarcinar buda son denemem olcak biraz zaman geçsin bunuda yapıcam yemezse artık zorlamycam
cinarcinar Elif1596 Yaparsan yaz😁 Bugün yine bir şansımı deneyim dedim haşlanmış verdim yediremedim oynadı durdu🤣