bseceylan
4 ay 6 günlüğüz
Gece uykusan 11 gibi geçer sabah 11 de artık güne başlarız beslenmesi yaparız sonra yere koyuyorum dönmeyi öğrendi döne döne gezer 😂 bol bolll konuşuyorum artık bana tepkileri çoğaldığı için yaptığım her şeye güler oldu çıngıraklar oynarız dişleri ufaktan sinyaller verdiği için diş kaşıyıcısını çok seviyor 2 gibi öğle uykusu yapar 1 saat akşam üstü 6 da uyur bi posta daha akşam 8 gibi yarım saat bi tur daha uyur. Oyun halısını çok seviyor hışırtılı oyuncaklara ilgisi var sever gündüzleri hemen hemen her gün dışarı çıkarmaya çalışıyorum çıkmasak bile balkonda bi 15 20 dk hava aldırıyorum mutlaka dışrsını izlemeyi öok seviyor hep anlatıyorum bunlar ağaç renkleri yeşil kedi görürsek kedi işte miyav der köpek hav hav der hep iletişim halindeyim altını alıcağım zaman bile anlatıyorum ismiyle artık seslenmeye başladım bol bol. Destekli oturuypruz gün içerisinde 5 dkyı geçmeyecek şekilde. 2 günde bir mutlaka yıkarım kitaplar var okurum ona gösteririm vs vs bir sürü şeyler yapmaya çalışıyorum yemek yerken mutlaka masaya yanımıza alıyorum çok hoşuna gidiyor her yediğimi koklatıyorum asla yedirmiyorum tabiki ama koklatmak olumlu sonuçlar vericeğine inanıyorum