Az önce instangramda karşıma bir doktorun bu folibol 5 mg hakkında yorumunu dinledim Özel hastalar dışında kullanılmaması gerektiğini bebeklerde zihin fonksiyon düşüklüğü hatta otizm yol açtığını söylüyordu Özel bir klinikte doktor yazmıştı işin açığı 16 haftaya kadar ne yedim içtiysem çıkartıyordum çok düzenli içmemiştim zaten 12 haftaya kadar ya içtim o düzensizlikle ya içmedim ama yinede içimi korku saldı bebeğim şu anda 11 buçuk aylık instangramda paylaşan annelerden olsun bu halka geçirme 10 aylık iken bebeklerin yapabileceğini söylüyor benim oğlum henüz yapamıyor normal midir tam halka geçirecekken vazgeçiyor başka şekilde oyun kuruyor her bebeğin ilgi alanı da farklı olduğunu düşünüyorum oğlum çok hareketli yerinde sabıt durup onları yapmakla uğraşmıyor diye düşünüyordum hep ama karşıma böyle bir video çıkınca da şüpheye düştüm ilaç bebeğim de yan etkisi olduysa bu durum beni çok üzer:( neden her doktor fikir çatısması yaşıyor neden ilaçlara aşılara fikir ayrılıkları var biz hastalar olarak kime neye inanacagız