Junioraras61 kızlar a101 İnternet sitesinden alışveriş yapan varmı yarın ki ürünü satın almak istedim oyuncak dolabını hemen stok tükendi diyor yani nasıl oluyor anlamadım resmen sitede hazır bekliyordum biranda satildi
Laden Junioraras61 sizin gibi hazır bekleyen çok oluyor. Sınırlı sayıda geliyor ürünler zaten. Ben çalışırken beyaz eşyalar için 8.30 olmadan kasada hazır bekliyordum ki tükenmeden kasadan geçeyim diye. O kadar hızlı satılıyor malesef
nurcan1304 Junioraras61 internetten olan mağazaları gösteriyor öyle bakın konum açıksa sizin bölgenizde olan mağazalar çıkıyor ben hep öyle alıyorum
Junioraras61 Laden yaaa 9da açılıyordu dimi normalde personel kaçta mesai başlıyor benixd mahalledeki sabah gel dedi bakarım dedi bize gelmedi ama başka yere bakacak heralde başka bir yerde buldum ya sabah oraya gidicem ama uzak da
Laden Junioraras61 şubeye göre değişiyor açılış kapanış saati ama genelde 8.30 da açılıyor. Yakınında bim varsa kesin 8.30 da açılıyordur. Evet öyle bulabilir. Bölgedeki mağazalara geldiyse oradan transfer getirebilirler o şekilde alırsınız. Sabah gel dediyse siz gidip sorun muhakkak
nurcan1304 Laden bizim buradaki 11 de açıyorlar 8 de kapatıyorlar a101 ler genelde bim ve şok 9 da kapanıyor
Laden nurcan1304 hangi şehirdesiniz? Ay ne güzel saatleri a101 çalışanları için😂 8.30 da açılıyor 21.00 yada 21.30 da kapanıyor buralarda