hellomelis Kızlar bebeğim 2 aylık oldu emziğe alıştıramıyorum sürekli beni emmek istiyor napıcsm ben bugün dışarı çıktık burnumuzdan geldi dönmek zorunda kaldım eve sarılık uzadığı için sık emzirmek zorunda kaldım ordan huy edindi önerisi olan varmı
dikkatbebekvar hellomelis emzik almıyorsa zorla alıstıramazsınız. İstemiyor belki midesini bulandırıyor. Zorla bizim ağzımıza bişey tıksalar hoşumuza gider mi annesi. Ayrıca dışarıda durmayan bebek emzikle de durmuyor
suheyla92 hellomelis emzik buyuk rahatlik bebek icin de sizin icin de farkli markalar denediniz mi avent ultra air tuttu benimki. Bi de bibs deneyin. Bi de agzina koyduktan sonra biraz cekmeye calisin o karsi cikip tutuyor tersini yapiyor
Dfncgdm2022 hellomelis ben kızıma 2. Ayda alıstırmıstım sureklı atıyordu agzından ılk baslarda zorlamadım ama yıne de vermeye devam ettım sonuc 17 aylık emzıklı😂😂ama sadece uykuya gecıslerınde
alin12_ hellomelis 4.5 aylık. Bu zamana kadar 10 farklı emzik denedim. Emmeyi bile bilmiyor. Çiğniyor 😂vazgectim. Emzik emmeyecek. Bnm kızım sadece anne sütü alıyor. Biberonda kullanmıyor. Oynuyor sadece biberonla.. Bazi bebekler emzik emmez 🤭
huzunkovankusuu Emzik doktorlar tarafından önerilmeyen bir şey bebeğiniz istemediği halde zorla alıştırmaya çalışıyorsunuz bir de
byzzlyhayns alin12_ benim kızımda 4 buçuk aylık ve aynen dediğiniz gibi emzik emmeyi bilmiyor çiğniyor çok ilginç 😀 aynı şekilde biberonda istemez sadece beni emmek isyiyor çok yorucu oluyo ama yapacak bişey yok alışmayan alışmıyor şu yalancı emziğe işte 😀
bebegim23 Benimde bebegim 2 aylik asla almıyor atıyor yani Philips almıştım bende wee baby ninkini denedim yok tutmayan tutmuyor
esilamom02 hellomelis bende sen gibiyim 2 aylık hiç emzik almıyor sürekli meme istiyor Şuan dışardayım sürekli ağlıyor Şuan uyuyor Allahtan
efelinamoms hellomelis Kızım 7 aylık oda sadece dişlerini rahatlatmak için kullanıyor emmiyor malesef oğlumda almamıştı 7. Aydan sonra almaya başlamıştı kızımda o ışık bile yok alıştım sanırım artık