Senakaraca mineen bol bol sağım yapın. Sıcak suyun altında masaj, sıcak havlu koyabilirsiniz göğüslerinize
tazemom1 mineen benim de öyle oldu lansinoh süt sağma makinası aldım günde 100 cc falan sağıyordum. Öncelikle stres yapma sütünü düşünmeyi bırak ve süt yapıcı şeyler yemeye başla. Ben stres yaptım sonra bebek görecekler yok evde şöyle olacak böyle olacak derken sütüm tamamen gitti
Mmeelliikkeee mineen emmesede temasta olun göğsünüzde olsun bebiş,sıcak uygulama ,duş,masaj, ve kesinlikle elektrikli yani el pompası değilde güzel çekimli bi makine ile sağım yapın, meyve kompostoları vs sıvı alımınızı arttırın sabırlı olun stres yapmayın gelir mutlaka
miranatlass mineen duşta ten tene temasın çok etkili oldugunu duydum. Bir de bana sütlaç çok iyi gelmişti ve sağım
CafeChocolat Sıcak ılık duş, bol emzirme/bebeği göğüste tutma (çekmesi lazım ki süt insin), sıcak kompres, bol su, kuru incir kuru dut, anne çayı rezene, hiç olmadı eczaneden damla. Stres yapmayın oda çok etki ediyor.
umutnih mineen benim de üç gün gelmemişti. ılık suda masaj, dut kaynatıp için bir de. bir yandan emzirmeye çalışın bir yandan sağım yapın
esmagzl mineen gelecek canım stres yapma bence çok korkmuştum bol bol emzirmeyi dene ve su iç makinen varsa sağ olucak inan 🥰