Sweett Merhaba arkadaşlar yurtdışınsa yaşıyorum ben temu diye bir site çıkıyor karşıma sürekli fiyatlarda çok uygun ama güvenemiyorum yurtdışında olan anneler kullanan varmı acaba bu siteyi
Sandra Sweett bende burda bekleyeyim 😂 gerçekten çok uygun şeyler çıkıyor ama bende hiç almadığım için bilmiyorum eşim hep en garantili Amazon der
azramehmet Sweett evet bende ingilteredeyim çok uygun hiç vermedim ama kart bilgilerinizi falan vermeyin diyorlar güveniniz değil yani bilemem denemekten zarar gelmez 😅😅
gurbetcimami Sweett ben sürekli birşeyler alıyorum ordan pek problem yaşamadım fiyata göre iyi gelen şeyler genelde resimdekiyle aynıydı benim aldıklarım
Sweett [silindi] alanların fotoğrafları falan var güzel gözüküyordu ama tabi siz almışsınız. Bi tık üzdü ürünlerin eh işte olması :)
gurbetcimami Sweett aynen bir de bir şey aldın beğenmedin geri göndermek istedin fiyatı düşük bişeyse ürünü geri almadan parayı iade ediyorlar
nescafebagimlisi gurbetcimami ay fiyatlar aşırı ucuz dolandırıcı olma ihtimalleri var mı ki ben türkiyedeyim , gümrük vs alıyorlar mı acaba hiç anlamam böyle yurtdışı sitelerinden
gurbetcimami nescafebagimlisi yok dolandırıcı değiller ben kaç sefer sipariş verdim çin malı oldukları için o yüzden ucuzlar aynı bunun gibi SHEIN Diye bi site de var odan türkiyedekilerden sipariş verenleri gördüm gümrük ödüyorlardı bu da gönderim yapıyorsa mutlaka gümrük masrafını da ödersiniz
Mihriiii gurbetcimami peki gümrük için ödeme ödeme sayfasında mı çıkıyor yani sonradan ödeme bittikten sonra bi meblağ çıkartmıyorlar dimi