Cennet-Kokulum Merhaba kızlar🩷 Bir doktor arıyorum. Doktorun adı ve soyadı, Tevfik Çiftçi bu doktor daha önce Beylikdüzü Kolan Hastanesi’nde görev yapmış ama ordan ayrılmış. Bu doktoru bilen yada giden varsa benimle iletişime geçebilir mi? Çok önemli.
dilberhala1 Cennet-Kokulum Ya mhrsden bulmayı dene bence randevu alma kısmında genel arama var ordan bakın belki bulursunuz branşı ne doktorun
dilberhala1 Cennet-Kokulum Ama Tevfik çiftçi diye bir doktor bulamadım ben emin misiniz isminin tevfik olduğuna
Kadifemsii Cennet-Kokulum kötü ayrıldıysa bilgi vermezler 😬 bizde göz doktorumuzu şansa iyi bir asistana denk gelerek öğrendik . Bulursunuz inşallah
Cennet-Kokulum dilberhala1 Evet eminim. Eğer yanlış isim olsaydı, bugün hastaneyi aradığım da söylerlerdi.
Cennet-Kokulum dilberhala1 Ayy bulduk doktorun adını yanlış biliyormuşuz. Görev yaptığı hastaneyi aradığımda da bana böyle bir doktor yok demediler. Sadece ayrılmış dediler.
dilberhala1 Cennet-Kokulum Kız bakıyorum bakıyorum internetten o isimde doktor bulamadım bi türlü 😂 iyi bari sevindimmm