behay Merhaba güzel anneler. artik dişimiz göründü, cidden insan çok çok mutlu oluyor böyle şeyler görünce🥰 bu arada kizim 7ay9günlük. Ve maşAllah kizim hiç huzursuzlanmadi, uykusu falan hepsi yerinde😊
Cansuuummm behay bizde baya erkenciyiz 5 ay 27 günlük ilk diş çıktı devamı geliyor zaten şuan 11 aylık 8. dişimiz Yolda
Nyr195 behay yok hayır son 1 haftadır çok huysuzdu ne yapsam mızmızdi geceleri uyku düzeni bozuldu 2 kere uyanıyordu normalde 4 e çıkmıştı inliyordu uyurkende belli ağrısı vardı sonra parmağımı damağına değdirdim bir baktım 2 tane sertlik iyice açıp baktım dişleri patlamış çok şaşırdım şimdide yavaş yavaş belirginleşiyor dişi güldugunde görünmeye başladı 🤭
Feyzaktuna 4 buçuk aylıkken alttaki iki dişini birden patlattı. Şuan üst dişlerini çıkarmadan onun yanında ki dişlerini çıkartıyor birimi çok rahat patlattı ama ikincisinde çok zorlanıyor ateş ve huzursuzluk var iki gündür 😥 ne güzel ağrısız çıkartıyorsa hepsini öyle çıkarır inşallah 🤲
Asaf_24 Feyzaktuna merhaba acaba bi hekime falan danıştınızmı ön üst değilde yanda cıkmasını benım oğlumunda öyle oldu bazı yerdeki yorumlar kafamı karıştırdı bilgi almak için soruyorum
Feyzaktuna Asaf_24 sormadım maalesef anormal olduğunu düşünmediğim içinde sorma gereği duymadım çevremde çok bu şekilde diş çıkaran var Çünkü 🤷♀️ Ne gibi bi zararı olabilir ki
Feyzaktuna Hcerenk şuan o ateşle baş etmeye çalışıyoruz ne yazık ki 😞 hiç böyle olmamıştı büyük sabır gerektiriyor gerçekten
Hcerenk Feyzaktuna evet zor biraz. İki gecedir surekli basinda bekledim atesi cikmasin diye 😔 bugun 3. Gunumuz azaldi artik
Feyzaktuna Altaysmom 4 buçuk aylıkken alt dişlerini çıkardı 7 ayın başında üstten bi diş diğerinide şu an çıkarmaya çalışıyor iki gündür ateşliyiz. 7/22 günlük şu an
Altaysmom Feyzaktuna teşekkürler biZimde 4 ay 9 günlükken çıktı ilk alt diş 2 haftayada yanındaki çıktı üstleri bekliyoruz 🥰